Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diskuze : Golf II GTI vs. BMW 325i(tds)
panove
kdybyste vazili slova, mozna by tahle diskuse mela i hlavu a patu...
bombarder :mailto: ? subject= & body= - posli obe

kdybyste vazili slova, mozna by tahle diskuse mela i hlavu a patu...
bombarder :
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Unregistered
[B]Ahoj BMWčáci.
Musim souhlasit s Bombarderem.Mám už 3 měsíce jetou Z3-ku z Německa.Do té doby jsem měl,a ještě mám VW Golf II Rally.BEZ TUNINGU!!!!!!!
Na 500 metrů jsem Z3 udělal o 3 délky. Je to prostě plečka tak proč si to nepřiznáte?Kdo se chce nechat rozbít Golfem II a? nechá vzkaz.
A co jako že máš Z3, si myslíš že to má nějaké extra motory???:)
Jsou to E36-kové motory (2.8, 2.5 ap.).Mít tak Z3 M, tak tomu říkám "Z3"
To Bombardééér: Hele, a chceš posílat videa třeba našlápnutých BMW od Hamanna (650 PS bez turba:)), nebo od BMW Motorsport jak dávaj na prdel sériovejm Golfům???:) Tak to by bylo asi na 1/4 míle rozdíl o pět aut... Ale nikdo to nikomu necpe, ani mi Vw-čkářům. Protože Golf je prostě Golf a jak to není série tak to nemůžeš srovnávat s žádným sériovým autem. Ale jde hlavně o to, že nejdražší golf je pořád levnější než nejlevnější BMW. Takže je to mrdka... A nejnadupanější seriový golf sotva stačí průměrné 323-ce... Amen.
Originál zaslal Bombarder
[B]Posli odkaz jestli to jde. At uz taky jednou a poprve vidim , jak Bavo udela Golfa..
Odkaz: [url=http://www.Jestli jezdíš autem, tam se víc dívej kolem sebe, protože je to na denním pořádku a nikdy jinak, co je divného na tom , že bmw předjede golfa a proč by to měl někdo točit.cz]Jestli jezdíš autem, tam se víc dívej kolem sebe, protože je to na denním pořádku a nikdy jinak, co je divného na tom , že bmw předjede golfa a proč by to měl někdo točit.cz[/url]
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Bombarder
[B]martinez, no to je asi jasne, kdyz predjede porsaka, tak v tom golfu nebude mit 1.3 motor, ALE BUDE STACIT GOLF II RALLY. TROCHU MYSLI !!!
Mno s tím myšlením, měl jsem dojem, že ještě na začátku tohohle threadu jsi nevěděl co to Golf Rallye je, jakej je rozdíl mezi G60 a 1.8 GTI atd.

Na to, že máš bejt o tři roky starší než třeba já a JFK a de facto už dospělej chlap, se chováš jak desetiletej fracek, co mu sebrali hračky a víceméně každý se ti to tady už snažil nějakým způsobem naznačit. :shit:
Fakt tahle nesmyslná diskuze trhá rekordy, kam se hrabe pověstný thread s Pavoukem....
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal HEERY
[B]Mel jsem super Golfa II 16V (komplet REMUS,kratka prevodovka) a pri rozjezdu za BMW E36 TDS jsem musel ubirat abych ho netrefil.A ten clovek to drel fest - to vim.Takze v primem racu jsem presvedsen,ze bych ho mel.Ale gde je Golfiku konec...
No jo ale tady se hádá, že seriovej golf II nanda seriovy 325(tds)...... tak neporovnavej upravenyho golfa