Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 Touring 316i - NOVY STASTNY MAJITEL
-
- Kontaktovat uživatele:
morder1 píše:RostaO píše:...hmmm, zvenku hezky, vybava dobra, ale ten motor bych fakt nemusel. Jak psal psena: Nesedej do neceho silnejsiho. Uzivej si svou spokojenost.
jj, hold 1,6 ale me to fakt vyhovuje. V silnejsich jsem uz sedel.
jj, budeme si jezdit ve svejch 1.6, hlavne ze to je BMW a jsme spokojeni

co spotreba, porad takova spokojenost jak na zacatku nebo uz jsi auticko trochu pritahl za vlasy a papa vic?
-
- Kontaktovat uživatele:
xsun píše:morder1 píše:RostaO píše:...hmmm, zvenku hezky, vybava dobra, ale ten motor bych fakt nemusel. Jak psal psena: Nesedej do neceho silnejsiho. Uzivej si svou spokojenost.
jj, hold 1,6 ale me to fakt vyhovuje. V silnejsich jsem uz sedel.
jj, budeme si jezdit ve svejch 1.6, hlavne ze to je BMW a jsme spokojeni![]()
co spotreba, porad takova spokojenost jak na zacatku nebo uz jsi auticko trochu pritahl za vlasy a papa vic?
Tak tak, hlavne ze je to BMW

Mas asi lepsi spotrebu ne? Mas to hold o neco lehci.
-
- Kontaktovat uživatele:
xsun píše:morder1 píše:Jaky pouzivas olej? Polosyntetiku nebo syntetiku? Ja se priklanim na syntetiku.
plnou, kdo maze ten jede
ale predtim jsem tam mel polo a zadny problemy s tim nebyly ...
Ja tam mam ted polo, ale auto podle servisni knizky jezdilo na plnou. Proste dovozce uznal ze nalije polo. Verim ze Mobil 1 bude good volba

-
- Kontaktovat uživatele:
morder1 píše: letni kola 17", v predu 225/45, v zadu 245/40, no nadhera. .....ze vykon je 75kW/102hp.
Shod to max. na 16" a to auto ozije jak sfina... Sam vozim letni 17" 215 a 225/45 a je to liny

TAky sem si driv nic nedelal a ted me to mrzi ... hodne. Od te doby verim co M3maniac rikaMisa píše:A z rejpálků ohledně obsahu si nic nedělej .

gelty píše:Jsem rád, že jsi s tim spokojený!![]()
Jen bych potřeboval objasnit, proč jsis nekoupil 1,8i???¨Vždy? to má stejnou spotřebu,pojistku a výkon je o cca.18 koní víc, né?
se podivej v jakem stavu jsou v autobazarech 1,8i a 1,6i se dá najít i ve slušném stavu, si myslím že hrálo roli

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

-
- Kontaktovat uživatele:
bergos píše:gelty píše:Jsem rád, že jsi s tim spokojený!![]()
Jen bych potřeboval objasnit, proč jsis nekoupil 1,8i???¨Vždy? to má stejnou spotřebu,pojistku a výkon je o cca.18 koní víc, né?
se podivej v jakem stavu jsou v autobazarech 1,8i a 1,6i se dá najít i ve slušném stavu, si myslím že hrálo roli
Samo ze jsme chtel 1,8i, ale dalsi kriterium byl kombik a nenasel jsem zadneho ve slusnem stavu. Kdyz jsem nasel tuto 1,6-tku tak jsem nevahal. Ono hrala v tom i vybava. Nasel jsem 1,8i, ale nemela klimosku, no v podstate byla o hodne horsi nez ta 1,6i co mam. Hlavne mam rad cernou barvu. V cerne jsem zadnou 1,8 nenasel.
-
- Kontaktovat uživatele:
Miki_JI píše:morder1 píše: letni kola 17", v predu 225/45, v zadu 245/40, no nadhera. .....ze vykon je 75kW/102hp.
Shod to max. na 16" a to auto ozije jak sfina... Sam vozim letni 17" 215 a 225/45 a je to liny

Ty kola uz tam byly. Jezdil na nich puvodni majitel z Rakouska. Jel jsem na nich jen chvili, tak nemohu moc soudit, ale nezdalo se mi to moc jine nez ted. Ted tam mam zimni 15". V lete se uvidi.
-
- Kontaktovat uživatele:
morder1 píše:bergos píše:gelty píše:Jsem rád, že jsi s tim spokojený!![]()
Samo ze jsme chtel 1,8i, ale dalsi kriterium byl kombik a nenasel jsem zadneho ve slusnem stavu. Kdyz jsem nasel tuto 1,6-tku tak jsem nevahal. Ono hrala v tom i vybava. Nasel jsem 1,8i, ale nemela klimosku, no v podstate byla o hodne horsi nez ta 1,6i co mam. Hlavne mam rad cernou barvu. V cerne jsem zadnou 1,8 nenasel.
Aha, tak to chápu...

Taky sem chtěl klimošku a černou barvu miluju a jsem rád, co mám