Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 Touring 316i - NOVY STASTNY MAJITEL

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
RostaO

#81 Příspěvek od RostaO »

...hmmm, zvenku hezky, vybava dobra, ale ten motor bych fakt nemusel. Jak psal psena: Nesedej do neceho silnejsiho. Uzivej si svou spokojenost.
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od MOrder »

RostaO píše:...hmmm, zvenku hezky, vybava dobra, ale ten motor bych fakt nemusel. Jak psal psena: Nesedej do neceho silnejsiho. Uzivej si svou spokojenost.

jj, hold 1,6 ale me to fakt vyhovuje. V silnejsich jsem uz sedel.
xsun
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od xsun »

morder1 píše:
RostaO píše:...hmmm, zvenku hezky, vybava dobra, ale ten motor bych fakt nemusel. Jak psal psena: Nesedej do neceho silnejsiho. Uzivej si svou spokojenost.

jj, budeme si jezdit ve svejch 1.6, hlavne ze to je BMW a jsme spokojeni :)

co spotreba, porad takova spokojenost jak na zacatku nebo uz jsi auticko trochu pritahl za vlasy a papa vic?
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od MOrder »

xsun píše:
morder1 píše:

jj, budeme si jezdit ve svejch 1.6, hlavne ze to je BMW a jsme spokojeni :)

co spotreba, porad takova spokojenost jak na zacatku nebo uz jsi auticko trochu pritahl za vlasy a papa vic?

Tak tak, hlavne ze je to BMW :-))) Spotreba se uz zdvihla, ted jsem na prumeru 7,8l pred tim to bylo 7,1. Kdyz jsem radil na horach slo to i pres 8 l :D

Mas asi lepsi spotrebu ne? Mas to hold o neco lehci.
xsun
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od xsun »

morder1 píše:Mas asi lepsi spotrebu ne? Mas to hold o neco lehci.

no lehci to o par kg budu mit, ale zalezi kde a jak clovek jezdi :) prumer mam taky tak kolem 7,5, vetsinou se s kombinovanou vlezu do tech 8l/100.
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od MOrder »

xsun píše:
morder1 píše:Mas asi lepsi spotrebu ne? Mas to hold o neco lehci.

no lehci to o par kg budu mit, ale zalezi kde a jak clovek jezdi :) prumer mam taky tak kolem 7,5, vetsinou se s kombinovanou vlezu do tech 8l/100.

Jaky pouzivas olej? Polosyntetiku nebo syntetiku? Ja se priklanim na syntetiku.
xsun
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od xsun »

morder1 píše:Jaky pouzivas olej? Polosyntetiku nebo syntetiku? Ja se priklanim na syntetiku.

plnou, kdo maze ten jede :)
ale predtim jsem tam mel polo a zadny problemy s tim nebyly ...
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od MOrder »

xsun píše:
morder1 píše:Jaky pouzivas olej? Polosyntetiku nebo syntetiku? Ja se priklanim na syntetiku.

plnou, kdo maze ten jede :)
ale predtim jsem tam mel polo a zadny problemy s tim nebyly ...

Ja tam mam ted polo, ale auto podle servisni knizky jezdilo na plnou. Proste dovozce uznal ze nalije polo. Verim ze Mobil 1 bude good volba 8)
Miki_JI
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Miki_JI »

morder1 píše: letni kola 17", v predu 225/45, v zadu 245/40, no nadhera. .....ze vykon je 75kW/102hp.

Shod to max. na 16" a to auto ozije jak sfina... Sam vozim letni 17" 215 a 225/45 a je to liny :-( A k tomu jeste touring ... To musi byt sneci jizda. Zkus 15 - 16" a uvidis ohromny rozdil.

Misa píše:A z rejpálků ohledně obsahu si nic nedělej .
TAky sem si driv nic nedelal a ted me to mrzi ... hodne. Od te doby verim co M3maniac rika :wink:
gelty
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od gelty »

Jsem rád, že jsi s tim spokojený! :P
Jen bych potřeboval objasnit, proč jsis nekoupil 1,8i???¨Vždy? to má stejnou spotřebu,pojistku a výkon je o cca.18 koní víc, né? :?
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#91 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

gelty píše:Jsem rád, že jsi s tim spokojený! :P
Jen bych potřeboval objasnit, proč jsis nekoupil 1,8i???¨Vždy? to má stejnou spotřebu,pojistku a výkon je o cca.18 koní víc, né? :?

se podivej v jakem stavu jsou v autobazarech 1,8i a 1,6i se dá najít i ve slušném stavu, si myslím že hrálo roli 8)
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od MOrder »

bergos píše:

se podivej v jakem stavu jsou v autobazarech 1,8i a 1,6i se dá najít i ve slušném stavu, si myslím že hrálo roli 8)

Samo ze jsme chtel 1,8i, ale dalsi kriterium byl kombik a nenasel jsem zadneho ve slusnem stavu. Kdyz jsem nasel tuto 1,6-tku tak jsem nevahal. Ono hrala v tom i vybava. Nasel jsem 1,8i, ale nemela klimosku, no v podstate byla o hodne horsi nez ta 1,6i co mam. Hlavne mam rad cernou barvu. V cerne jsem zadnou 1,8 nenasel.
MOrder
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od MOrder »

Miki_JI píše:
morder1 píše: letni kola 17", v predu 225/45, v zadu 245/40, no nadhera. .....ze vykon je 75kW/102hp.

Shod to max. na 16" a to auto ozije jak sfina... Sam vozim letni 17" 215 a 225/45 a je to liny :-( A k tomu jeste touring ... To musi byt sneci jizda. Zkus 15 - 16" a uvidis ohromny rozdil.

Ty kola uz tam byly. Jezdil na nich puvodni majitel z Rakouska. Jel jsem na nich jen chvili, tak nemohu moc soudit, ale nezdalo se mi to moc jine nez ted. Ted tam mam zimni 15". V lete se uvidi.
gelty
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od gelty »

morder1 píše:
bergos píše:

Samo ze jsme chtel 1,8i, ale dalsi kriterium byl kombik a nenasel jsem zadneho ve slusnem stavu. Kdyz jsem nasel tuto 1,6-tku tak jsem nevahal. Ono hrala v tom i vybava. Nasel jsem 1,8i, ale nemela klimosku, no v podstate byla o hodne horsi nez ta 1,6i co mam. Hlavne mam rad cernou barvu. V cerne jsem zadnou 1,8 nenasel.

Aha, tak to chápu... 8)
Taky sem chtěl klimošku a černou barvu miluju a jsem rád, co mám :mrgreen:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#95 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Až tak velkou roli nemá na rychlost velikost kol, ale jejich šířka a váha...
Odpovědět