Mam taky malou story z minulý soboty. Jedu takhle s kámošem v 10 večer z Český Lípy do Lovosic a že prej spěcháme, ale jelikož lilo, tak na hovno. V Litoměřicích byl krásně zmoklej kruháč, tak jsem ho několikrát objel, asi né jako René

, ale byl jsem spokojen. Jedu dál a za LT odbočuji na Lovosice. Před Lovo jsem začal brzdit na 50km/h a najednou za chvilku modrej majáček, abych asi zastavil. Tak zastavim a pán policajt začal povídat. Prej podívejte na naši filcku, co tam máme. Mě to nedocházelo, tak mi ukázal radar. Rikam no to je shit, a vidim jak přijíždí další 2 POLICE auta a obestupují, mě. Připadal jsem si jak terorista a slyšim ve vysílačce " Je to dobrý to černý BMW jsme laply

" Kdybych nezastavil tak asi ne. No Mezitím mi začli obcházet auto, pustil jsem jim muziku. Vylez druhej týpek s mym řidičákem a povidá kolik se jede na 60. Tak řikam 60 a on prej že naměřili 115. No tak jsem zticha a povidá kolik se jede na 90. Rikam 90 a on prej že za mnou jeli 140 a stále jsem unikal tak řikam 160 a oni že prej 195. No to jsem jim nevěřil tak jsme sedli k nim do auta a koukali na film

No po shlídnutí řikam fajn a co jako dál. A on prej že za mnou jeli, že jsem ohrožoval bezpečnost provozu na tom kruháči driftama

. No tak jsme šli k mýmu autu a chtěl vědět jestli mam nafouklou rezervu a tak a zjistil, že nemam náhradní žárovky a trojúhelník. No poslední jeho otázka byla jestli mam rád svůj ŘP a já mu jen odpověděl, jestli to auto chce svěřit mý ženě, tak je jako by ho poslal do šrotu. No kouknul na druhýho cajta, na mě a povidá " Zmizte odtud at už vás nevidi, budu si vás pamatovat. No rychle jsem se vzpamatoval, že nic nechtěj a mizel jsem

No sám jsem se divil, jak to hezky skončilo