Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

story

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Bombarder »

bergos píše:
Bombarder píše:
DC píše:jak je velkej ten slavnej kruháč? :)

No, nelze mluvit jen o jednom kruhaci. V ove jich je vice, ale kazdy uz poznal MPower.. Pro maniaka neni problem projet v driftu jakykoliv kruhac i s mooc velkymi obrubniky po krajich..

Ale ten, ktery me nadchl nejvice, tak v prumeru cca 60-80 metru.. strizlivy odhad 8)

... a který to je ???

V Porube, na Lenince, kousek nad Alsakem..

Kundičky s psikmama uskakovaly, kdyz videly, co se tam deje..
xsun
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od xsun »

Bombarder píše:Kundičky s psikmama uskakovaly, kdyz videly, co se tam deje..

:D
stealth
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od stealth »

Taky bych uskakoval, videt zdivocele zlute kupe z poloviny vycpane Bombarderovou hmotou a jeho nezamenitelnym usmevem nalepenym pres polovinu celniho skla ! :D
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Bombarder »

stealth píše:
Taky bych uskakoval, videt zdivocele zlute kupe z poloviny vycpane Bombarderovou hmotou a jeho nezamenitelnym usmevem nalepenym pres polovinu celniho skla ! :D

voe, to snad nee?? to jsi myslel rudose ne?
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od DC Výkonná rada »

Bombarder píše:
DC píše:jak je velkej ten slavnej kruháč? :)

No, nelze mluvit jen o jednom kruhaci. V ove jich je vice, ale kazdy uz poznal MPower.. Pro maniaka neni problem projet v driftu jakykoliv kruhac i s mooc velkymi obrubniky po krajich..

Ale ten, ktery me nadchl nejvice, tak v prumeru cca 60-80 metru.. strizlivy odhad 8)

nj, mame stejne hobby, jen s tim rozdilem ze takovy prumery muzu s 325kou jen zamokra - zasucha do 40m bajvoko

at zijou silne zadohraby :twisted:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

DC píše:nj, mame stejne hobby, jen s tim rozdilem ze takovy prumery muzu s 325kou jen zamokra - zasucha do 40m bajvoko

No nekecej .. proc to nejde? .... ja myslel ze´s rikal ze vykonu mas dost a E30 325i je idelani kara na drifty. :wink: ( nevinnej stouch )
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od matal Moderátor »

xsun píše:

:D

:D :D
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
JFK Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od JFK Čestný člen »

LOPOLO píše:
DC píše:nj, mame stejne hobby, jen s tim rozdilem ze takovy prumery muzu s 325kou jen zamokra - zasucha do 40m bajvoko

No nekecej .. proc to nejde? .... ja myslel ze´s rikal ze vykonu mas dost a E30 325i je idelani kara na drifty. :wink: ( nevinnej stouch )

nechápu proc nejde s autem co leti v prumeru 265 driftovat kvuli vykonu... :lol: :roll: :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#29 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

JFK píše:
LOPOLO píše:

nechápu proc nejde s autem co leti v prumeru 265 driftovat kvuli vykonu... :lol: :roll: :lol:

masakr :lol:
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Fenri »

:lol: :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tak tu máme dnešní story :D tak si tak jedu spokojeně po městě a co čert nechtěl...červená a přede mnou stojí cosi širokého,stříbrného a na víku to mělo AMD teda AMG 55 :D říkám si,to bude těžkej oříšek,teda jestli do toho vůbec půjde :lol: a šel,měl pocit,že tam co se to zužuje to stihne jen on,ale to jsem mu nemohl dopřát a přilepil jsem se na něj jako pijavice :D a pomalu přidával na volume a začal dělat takové ty vychcané věci,jako že předjížděl na poslední chvíli :evil: jako že abych to nestihnul,ale pijavice žlutá se statečně držela :D nejel na doraz,ale já taky né...měl trochu ankst...ale zvuk to mělo pěknej.Bych byl nasranej kdybych dal za vůz 5mega a prohánělo mě 8let starý nic :twisted: neskutečně mě to bavilo!!!

P.S. čert ví kdyby jel na doraz jestli bych na něho měl... chtěl jsem to zjistit,ale asi byl hodně překvapenej...
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#32 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

no páni... :D bych se chtěl někdy s tebou svézt. :wink:
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

bergos píše:no páni... :D bych se chtěl někdy s tebou svézt. :wink:

není problém,vem služební CCSku a jedem :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Hele Rene... ja myslim , ze pokazde kdyz vytahnes zlutaska ven , tak mas minimalne 1 story.... :D

me stacil prujez OL Passatem.... ty nemusis mit M3 aby sis uzil...

zakze mala story - Rene spechal na nadr v OL... mel na to asi 7 minut... krizovatka o 2 pruzich... samozrejme , ze kolony reneho nezajimaji... objel vsechny a cekal na cervenou v pruhu ktery sis am vymyslel... :D

to vse ve spicku pres cele centrum......
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

GeorgosAc píše:Hele Rene... ja myslim , ze pokazde kdyz vytahnes zlutaska ven , tak mas minimalne 1 story.... :D

me stacil prujez OL Passatem.... ty nemusis mit M3 aby sis uzil...

zakze mala story - Rene spechal na nadr v OL... mel na to asi 7 minut... krizovatka o 2 pruzich... samozrejme , ze kolony reneho nezajimaji... objel vsechny a cekal na cervenou v pruhu ktery sis am vymyslel... :D

to vse ve spicku pres cele centrum......

ty naděláš :roll: nemůžu za to,že maj všichni plnou prdel času :lol:
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od coupe328 »

jen houst 8O to je lepsi cteni nez ve Speedu :idea: a dle me i realnejsi,tamto jsou si myslim pohadky a mazani okolo huby :P
xsun
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od xsun »

M3maniac píše:ty naděláš :roll: nemůžu za to,že maj všichni plnou prdel času :lol:

no jizda s maniakem je kazdopadne zazitek at uz jede v cemkoliv, mohl bych vypravet :D
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Fenri »

xsun píše:
M3maniac píše:ty naděláš :roll: nemůžu za to,že maj všichni plnou prdel času :lol:

no jizda s maniakem je kazdopadne zazitek at uz jede v cemkoliv, mohl bych vypravet :D

A co ti brání ? :)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od George_D »

Mam taky malou story z minulý soboty. Jedu takhle s kámošem v 10 večer z Český Lípy do Lovosic a že prej spěcháme, ale jelikož lilo, tak na hovno. V Litoměřicích byl krásně zmoklej kruháč, tak jsem ho několikrát objel, asi né jako René :lol: , ale byl jsem spokojen. Jedu dál a za LT odbočuji na Lovosice. Před Lovo jsem začal brzdit na 50km/h a najednou za chvilku modrej majáček, abych asi zastavil. Tak zastavim a pán policajt začal povídat. Prej podívejte na naši filcku, co tam máme. Mě to nedocházelo, tak mi ukázal radar. Rikam no to je shit, a vidim jak přijíždí další 2 POLICE auta a obestupují, mě. Připadal jsem si jak terorista a slyšim ve vysílačce " Je to dobrý to černý BMW jsme laply :lol: :lol: " Kdybych nezastavil tak asi ne. No Mezitím mi začli obcházet auto, pustil jsem jim muziku. Vylez druhej týpek s mym řidičákem a povidá kolik se jede na 60. Tak řikam 60 a on prej že naměřili 115. No tak jsem zticha a povidá kolik se jede na 90. Rikam 90 a on prej že za mnou jeli 140 a stále jsem unikal tak řikam 160 a oni že prej 195. No to jsem jim nevěřil tak jsme sedli k nim do auta a koukali na film :lol: No po shlídnutí řikam fajn a co jako dál. A on prej že za mnou jeli, že jsem ohrožoval bezpečnost provozu na tom kruháči driftama :lol: :lol: . No tak jsme šli k mýmu autu a chtěl vědět jestli mam nafouklou rezervu a tak a zjistil, že nemam náhradní žárovky a trojúhelník. No poslední jeho otázka byla jestli mam rád svůj ŘP a já mu jen odpověděl, jestli to auto chce svěřit mý ženě, tak je jako by ho poslal do šrotu. No kouknul na druhýho cajta, na mě a povidá " Zmizte odtud at už vás nevidi, budu si vás pamatovat. No rychle jsem se vzpamatoval, že nic nechtěj a mizel jsem :twisted: No sám jsem se divil, jak to hezky skončilo :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#40 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

George_D píše:Mam taky malou story z minulý soboty. Jedu takhle s kámošem v 10 večer z Český Lípy do Lovosic a že prej spěcháme, ale jelikož lilo, tak na hovno. V Litoměřicích byl krásně zmoklej kruháč, tak jsem ho několikrát objel, asi né jako René :lol: , ale byl jsem spokojen. Jedu dál a za LT odbočuji na Lovosice. Před Lovo jsem začal brzdit na 50km/h a najednou za chvilku modrej majáček, abych asi zastavil. Tak zastavim a pán policajt začal povídat. Prej podívejte na naši filcku, co tam máme. Mě to nedocházelo, tak mi ukázal radar. Rikam no to je shit, a vidim jak přijíždí další 2 POLICE auta a obestupují, mě. Připadal jsem si jak terorista a slyšim ve vysílačce " Je to dobrý to černý BMW jsme laply :lol: :lol: " Kdybych nezastavil tak asi ne. No Mezitím mi zyčli obcházet auto, pustil jsem jim muziku. Vylez druhej týpek s mym řidičákem a povidá kolik se jede na 60. Tak řikam 60 a on prej že naměřili 115. No tak jsem zticha a povidá kolik se jede na 90. Rikam 90 a on prej že za mnou jeli 140 a stále jsem unikal tak řikam 160 a oni že prej 195. No to jsem jim nevěřil tak jsme sedli k nim do auta a koukali na film :lol: No po shlídnutí řikam fajn a co jako dál. A on prej že za mnou jeli, že jsem ohrožoval bezpečnost provozu na tom kruháči driftama :lol: :lol: . No tak jsme šli k mýmu autu a chtěl vědět jestli mam nafouklou rezervu a tak a zjistil, že nemam náhradní žárovky a trojúhelník. No poslední jeho otázka byla jestli mam rád svůj OP a já mu jen odpověděl, jestli to auto chce svěřit mý ženě, tak je jako by ho poslal do šrotu. No kouknul na druhýho cajta, na mě a povidá " Zmizte odtud at už vás nevidi, budu si vás pamatovat. No rychle jsem se vzpamatoval, že nic nechtěj a mizel jsem :twisted: No sám jsem se divil, jak to hezky skončilo :wink:

dobry džordži.... hlavně ze mas v podpisu ,,jezdim na klid,, ale s tou manzelkou je to dobry to musim nekdy pouzit :D
Odpovědět