Pripadne mi dost levne a hlavene vypada dobre. Na co si dat prosim bacha. Pokud by to bylo ok tak bych do nej jeste tenhle tejden sel.

bmwfil píše:Shelby píše:bmwfil píše:Vzhledem ke Km začni šetřit na vstřiky...
můžeš mi to prosím vysvětlit
U commonů dochází cca kolem 180-220tis km k jejich odchodu, tj. je nutné s tím počítat... Proto taky se nejvíc a nejlevněji např. v D prodávají auta co mají tolik najeto
bmwfil píše:Shelby píše:bmwfil píše:Vzhledem ke Km začni šetřit na vstřiky...
U commonů dochází cca kolem 180-220tis km k jejich odchodu, tj. je nutné s tím počítat... Proto taky se nejvíc a nejlevněji např. v D prodávají auta co mají tolik najeto
Honnzas píše:bmwfil píše:Shelby píše:[quote="bmwfil"]Vzhledem ke Km začni šetřit na vstřiky...
Že vstřikovače občas odejdou je mi známo, mě zajímá jak je vadnej nebo chceš-li odcházející vstřikovač poznat z fotky a čísla na tachometru Idea joo mimochodem mám najeto 547tis. km a nějakej ten vstřikovač mám ještě původní, takže??
bmwfil píše:Že vstřikovače občas odejdou je mi známo, mě zajímá jak je vadnej nebo chceš-li odcházející vstřikovač poznat z fotky a čísla na tachometru Idea joo mimochodem mám najeto 547tis. km a nějakej ten vstřikovač mám ještě původní, takže??
Takže... vadnej, nebo chceš-li odcházející vstřikovač poznat z fotky NELZE a číslo na tachometru je právě jen číslo na tachometru (bohužel většinou nerovná se počtu najetých km), ale je to jedinný dostupný údaj na první pohled...
Tak to máš asi jako jeden z mála přiznané skutečné km a stěstí na vstřikovače... I když, v kolika km jsi auto kupoval? Ony možná ty Tvoje "původní" jsou už měněné a ty měněné už jsou měněné podruhé, to jen tak naokraj...
Kupované když mělo 206000km s dvěma vadnými vstřikovači v německu, při výměně byly vidět dva vyměněné už předtím. Poslední dva jsou původní. Bratr má najeto cca300tis.km a má původní všechny.
Zdenda_8 píše:No to jsem taky nějak nepochopil ,snad si nemyslíš ,že to má oněch 174tkm. to jsi dost naivní ,ten bude mít min. o 100 víc
anii píše:Zdenda_8 píše:No to jsem taky nějak nepochopil ,snad si nemyslíš ,že to má oněch 174tkm. to jsi dost naivní ,ten bude mít min. o 100 víc
Cože? proč by to nemohlo mít 174 000? Vždyt je to v provozu od 2000 .. cca 60km za den.. to neni vůbec nereálný. Logicky ne každej drandí za den 500km aby se mu to pak načetlo.. Vem si jen typickej příklad, 15km do práce, 15km z práce + zbytek po výletech .. popř. práce v místě bydliště a zbytek po výletech..
TO BUDE MÍT MIN O 100 VÍC - jako že to podle tebe má minimálně 280 000, reálně spíš 380 000? Kurník a kolik mělo moje bávo z r91, když sem ho prodávala s 280 000?.. no počítám tak dobrej milion..
Shelby píše:anii píše:Zdenda_8 píše:No to jsem taky nějak nepochopil ,snad si nemyslíš ,že to má oněch 174tkm. to jsi dost naivní ,ten bude mít min. o 100 víc
Cože? proč by to nemohlo mít 174 000? Vždyt je to v provozu od 2000 .. cca 60km za den.. to neni vůbec nereálný. Logicky ne každej drandí za den 500km aby se mu to pak načetlo.. Vem si jen typickej příklad, 15km do práce, 15km z práce + zbytek po výletech .. popř. práce v místě bydliště a zbytek po výletech..
TO BUDE MÍT MIN O 100 VÍC - jako že to podle tebe má minimálně 280 000, reálně spíš 380 000? Kurník a kolik mělo moje bávo z r91, když sem ho prodávala s 280 000?.. no počítám tak dobrej milion..
No já těm 170tis km taky nevěřím, stačí si přečíst v inzerátu "podvozek+motor po GO", podívat se na sedačku a volant, to nevim co by s tim kdo dělal aby to auto vypadalo takhle po 170k km
anii píše:Shelby píše:anii píše:[quote="Zdenda_8"]No to jsem taky nějak nepochopil ,snad si nemyslíš ,že to má oněch 174tkm. to jsi dost naivní ,ten bude mít min. o 100 víc
No já těm 170tis km taky nevěřím, stačí si přečíst v inzerátu "podvozek+motor po GO", podívat se na sedačku a volant, to nevim co by s tim kdo dělal aby to auto vypadalo takhle po 170k km