Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Víte jak otevřít E-39 s úplně kleklou baterkou?
-
- Kontaktovat uživatele:
Taková malá zimní rada pro ty, co jsou stejně neznalí jako já. Vytáhnete kliku, jako když chcete otervřít dveře a otočíte klíčem v zámku-nebojte se za klíček vzít, auto se pak odemkne mechanicky. Můžu potvrdit, že znalostí tohoto fíglu si ušetříte nervy. Neni to nic příjemnýho, když stojíte u auta, snažíte se ho odemknout, slyšíte jen cvakání v zámku a přemejšlíte, jak se dostanete na baterku zamčenou v kufru.
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
vally píše:Taková malá zimní rada pro ty, co jsou stejně neznalí jako já. Vytáhnete kliku, jako když chcete otervřít dveře a otočíte klíčem v zámku-nebojte se za klíček vzít, auto se pak odemkne mechanicky. Můžu potvrdit, že znalostí tohoto fíglu si ušetříte nervy. Neni to nic příjemnýho, když stojíte u auta, snažíte se ho odemknout, slyšíte jen cvakání v zámku a přemejšlíte, jak se dostanete na baterku zamčenou v kufru.
nefunguje to nahodou jen u spolujezdce ??
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:Me se vybila bat pred mesicem, moje mlada nechala otevrenej kufr, bylo to uplne na nulu a otevrel jsem normalne u ridice bez jakekoliv kliky nahoru.Ja mam stejne pocit, ze vzdy otviram u ridice mechanicky a ze ostatni centraly jdou elektricky.
jo ja to mam taky mechanicke... ale treba TOMMANO naproti to mechanicke na e32 nema...
me se taky vybila baterka na nulu klicem to neslo nikde otevrit ani s klikou na horu nebo dolu ,tak ze navrtat kufr pod SPZ ,sperhakem /borci vedeli kde/popotahnout tahlo vlist do kufru prottahnout ruce skyvakem vyrvat zadni sedadlo natahnout ruce k baterce s nabijecima kabelama a vedle nastartovanym autem a pak normalne z venci otevrit......nejvetsi ojeb v zivote KURVOVAL JSEM JESTE MESIC...
hmm dobry, mne stacilo normalne otevrit kufr klicem, protoze kufrovej zamek je nezavislej na zbytku auta, a pak jsem se pripojil na plus od anteny a kostru a normalne jsem klicem auto otevrelhonzys píše:me se taky vybila baterka na nulu klicem to neslo nikde otevrit ani s klikou na horu nebo dolu ,tak ze navrtat kufr pod SPZ ,sperhakem /borci vedeli kde/popotahnout tahlo vlist do kufru prottahnout ruce skyvakem vyrvat zadni sedadlo natahnout ruce k baterce s nabijecima kabelama a vedle nastartovanym autem a pak normalne z venci otevrit......nejvetsi ojeb v zivote KURVOVAL JSEM JESTE MESIC...

darmon píše:hmm dobry, mne stacilo normalne otevrit kufr klicem, protoze kufrovej zamek je nezavislej na zbytku auta, a pak jsem se pripojil na plus od anteny a kostru a normalne jsem klicem auto otevrelhonzys píše:me se taky vybila baterka na nulu klicem to neslo nikde otevrit ani s klikou na horu nebo dolu ,tak ze navrtat kufr pod SPZ ,sperhakem /borci vedeli kde/popotahnout tahlo vlist do kufru prottahnout ruce skyvakem vyrvat zadni sedadlo natahnout ruce k baterce s nabijecima kabelama a vedle nastartovanym autem a pak normalne z venci otevrit......nejvetsi ojeb v zivote KURVOVAL JSEM JESTE MESIC...Ale kdyz si to nekdo komplikuje tak proc ne
ono se to komentuje ale kdyz mas jen jeden klic kterym ten kufr opravdu nelze otevrit a to je jedno z jakeho duvodu tak nic jineho nezbude
honzys píše:darmon píše:hmm dobry, mne stacilo normalne otevrit kufr klicem, protoze kufrovej zamek je nezavislej na zbytku auta, a pak jsem se pripojil na plus od anteny a kostru a normalne jsem klicem auto otevrelhonzys píše:me se taky vybila baterka na nulu klicem to neslo nikde otevrit ani s klikou na horu nebo dolu ,tak ze navrtat kufr pod SPZ ,sperhakem /borci vedeli kde/popotahnout tahlo vlist do kufru prottahnout ruce skyvakem vyrvat zadni sedadlo natahnout ruce k baterce s nabijecima kabelama a vedle nastartovanym autem a pak normalne z venci otevrit......nejvetsi ojeb v zivote KURVOVAL JSEM JESTE MESIC...Ale kdyz si to nekdo komplikuje tak proc ne
ono se to komentuje ale kdyz mas jen jeden klic kterym ten kufr opravdu nelze otevrit a to je jedno z jakeho duvodu tak nic jineho nezbude
a nejni pravdda ze kufrovej klic je nezavyslej na zbytku auta me tam byl stejne na hovno jak u dveri
-
- Kontaktovat uživatele:
kdyz jsme mel jeste sedana, tak jsme si jednou odpoledne vyndal baterku, delal jsme na uate lektriku (pojistky) a vecer jsme strcil baterku do kufru (normalne byvala zapojena v motorovym prostoru), hodil pres ni hadr, vsechno zavrel a zamknul, zabouchnul dvere a pak jsme pro jistotu otevrel, klasicky klickem u ridice a otevrely se vsechny zamky, zkontroloval ze to funguje a sel jsem domu.
jenze rano to stalo za to. prijdu k autu, strcim klic u ridice a nic? v tu chvily me polil pot. takze jsmeotevrel klasicky klicem kufr, a premejslel jsem, jak prolezu skivakem
po 20 minutach me napadlo, ze bych to mohl otevrit specialnim trikem. strcit klic k ridicovy, trhnout klikou nahoru a a otocit klicem vic..... a byl jsem uvnitr. Otevrel motor a nasadil baterku a byl klid........
jenze rano to stalo za to. prijdu k autu, strcim klic u ridice a nic? v tu chvily me polil pot. takze jsmeotevrel klasicky klicem kufr, a premejslel jsem, jak prolezu skivakem

-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše: .....pak jsem se pripojil na plus od anteny a kostru a normalne jsem klicem auto otevrelAle kdyz si to nekdo komplikuje tak proc ne
Je fakt, že anténa mě nenapadla, to je ještě jednodušší, já šel na jistotu pod tapicirunk u kufru a zapojil jsem to na centrál u zámku od kufru a odemklo se celý auto.
Ale jestli má někdo jenom IR klíč, tak je mu to naprd.

-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:hmm dobry, mne stacilo normalne otevrit kufr klicem, protoze kufrovej zamek je nezavislej na zbytku auta, a pak jsem se pripojil na plus od anteny a kostru a normalne jsem klicem auto otevrelAle kdyz si to nekdo komplikuje tak proc ne
my to takto taky delali ale pripojili sme to na zarovku od osvetleni kufru...