Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Víte jak otevřít E-39 s úplně kleklou baterkou?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
vally
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od vally »

Taková malá zimní rada pro ty, co jsou stejně neznalí jako já. Vytáhnete kliku, jako když chcete otervřít dveře a otočíte klíčem v zámku-nebojte se za klíček vzít, auto se pak odemkne mechanicky. Můžu potvrdit, že znalostí tohoto fíglu si ušetříte nervy. Neni to nic příjemnýho, když stojíte u auta, snažíte se ho odemknout, slyšíte jen cvakání v zámku a přemejšlíte, jak se dostanete na baterku zamčenou v kufru.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

vally píše:Taková malá zimní rada pro ty, co jsou stejně neznalí jako já. Vytáhnete kliku, jako když chcete otervřít dveře a otočíte klíčem v zámku-nebojte se za klíček vzít, auto se pak odemkne mechanicky. Můžu potvrdit, že znalostí tohoto fíglu si ušetříte nervy. Neni to nic příjemnýho, když stojíte u auta, snažíte se ho odemknout, slyšíte jen cvakání v zámku a přemejšlíte, jak se dostanete na baterku zamčenou v kufru.

nefunguje to nahodou jen u spolujezdce ??
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
voko21
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od voko21 »

patras píše:nefunguje to nahodou jen u spolujezdce ??

Tušim, že to tak je u E34, ale u E39 nevim.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zave »

voko21 píše:
patras píše:nefunguje to nahodou jen u spolujezdce ??

Tušim, že to tak je u E34, ale u E39 nevim.

i u e32...
psena
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od psena »

Me se vybila bat pred mesicem, moje mlada nechala otevrenej kufr, bylo to uplne na nulu a otevrel jsem normalne u ridice bez jakekoliv kliky nahoru.Ja mam stejne pocit, ze vzdy otviram u ridice mechanicky a ze ostatni centraly jdou elektricky.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Zave »

psena píše:Me se vybila bat pred mesicem, moje mlada nechala otevrenej kufr, bylo to uplne na nulu a otevrel jsem normalne u ridice bez jakekoliv kliky nahoru.Ja mam stejne pocit, ze vzdy otviram u ridice mechanicky a ze ostatni centraly jdou elektricky.

jo ja to mam taky mechanicke... ale treba TOMMANO naproti to mechanicke na e32 nema...
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od BMWAK »

jen takovej poznatek když sem zamknul E34ku a nechal aby se klíčkem zavřely vokna tak potom to mechaniky nikdo neotevřel.........ale naštěstí mam baterku u motoru......
darmon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od darmon »

BMWAK píše:jen takovej poznatek když sem zamknul E34ku a nechal aby se klíčkem zavřely vokna tak potom to mechaniky nikdo neotevřel.........ale naštěstí mam baterku u motoru......
to je pravda i u e32, je ale zvlastni ze kdyz tam baterka vubec neni tak o otevrit jde, dodnes jsem to nepochopil
honzys

#9 Příspěvek od honzys »

me se taky vybila baterka na nulu klicem to neslo nikde otevrit ani s klikou na horu nebo dolu ,tak ze navrtat kufr pod SPZ ,sperhakem /borci vedeli kde/popotahnout tahlo vlist do kufru prottahnout ruce skyvakem vyrvat zadni sedadlo natahnout ruce k baterce s nabijecima kabelama a vedle nastartovanym autem a pak normalne z venci otevrit......nejvetsi ojeb v zivote KURVOVAL JSEM JESTE MESIC...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Zave »

BMWAK píše:ale naštěstí mam baterku u motoru......

tak to mas jedno jestli mas baterku pod sedackou nebo pod kapotou... kdyz byses dostal pod kapotu a mel baterku pod sedackou tak tam mas ty nabijeci terminaly... :wink:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od darmon »

honzys píše:me se taky vybila baterka na nulu klicem to neslo nikde otevrit ani s klikou na horu nebo dolu ,tak ze navrtat kufr pod SPZ ,sperhakem /borci vedeli kde/popotahnout tahlo vlist do kufru prottahnout ruce skyvakem vyrvat zadni sedadlo natahnout ruce k baterce s nabijecima kabelama a vedle nastartovanym autem a pak normalne z venci otevrit......nejvetsi ojeb v zivote KURVOVAL JSEM JESTE MESIC...
hmm dobry, mne stacilo normalne otevrit kufr klicem, protoze kufrovej zamek je nezavislej na zbytku auta, a pak jsem se pripojil na plus od anteny a kostru a normalne jsem klicem auto otevrel :) Ale kdyz si to nekdo komplikuje tak proc ne :)
honzys

#12 Příspěvek od honzys »

darmon píše:
honzys píše:me se taky vybila baterka na nulu klicem to neslo nikde otevrit ani s klikou na horu nebo dolu ,tak ze navrtat kufr pod SPZ ,sperhakem /borci vedeli kde/popotahnout tahlo vlist do kufru prottahnout ruce skyvakem vyrvat zadni sedadlo natahnout ruce k baterce s nabijecima kabelama a vedle nastartovanym autem a pak normalne z venci otevrit......nejvetsi ojeb v zivote KURVOVAL JSEM JESTE MESIC...
hmm dobry, mne stacilo normalne otevrit kufr klicem, protoze kufrovej zamek je nezavislej na zbytku auta, a pak jsem se pripojil na plus od anteny a kostru a normalne jsem klicem auto otevrel :) Ale kdyz si to nekdo komplikuje tak proc ne :)

ono se to komentuje ale kdyz mas jen jeden klic kterym ten kufr opravdu nelze otevrit a to je jedno z jakeho duvodu tak nic jineho nezbude
honzys

#13 Příspěvek od honzys »

honzys píše:
darmon píše:

ono se to komentuje ale kdyz mas jen jeden klic kterym ten kufr opravdu nelze otevrit a to je jedno z jakeho duvodu tak nic jineho nezbude

a nejni pravdda ze kufrovej klic je nezavyslej na zbytku auta me tam byl stejne na hovno jak u dveri
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Pivson »

Kufr otevřeš a zamkneš u auta bez baterky bez problemu.
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od mkalous »

kdyz jsme mel jeste sedana, tak jsme si jednou odpoledne vyndal baterku, delal jsme na uate lektriku (pojistky) a vecer jsme strcil baterku do kufru (normalne byvala zapojena v motorovym prostoru), hodil pres ni hadr, vsechno zavrel a zamknul, zabouchnul dvere a pak jsme pro jistotu otevrel, klasicky klickem u ridice a otevrely se vsechny zamky, zkontroloval ze to funguje a sel jsem domu.
jenze rano to stalo za to. prijdu k autu, strcim klic u ridice a nic? v tu chvily me polil pot. takze jsmeotevrel klasicky klicem kufr, a premejslel jsem, jak prolezu skivakem :D po 20 minutach me napadlo, ze bych to mohl otevrit specialnim trikem. strcit klic k ridicovy, trhnout klikou nahoru a a otocit klicem vic..... a byl jsem uvnitr. Otevrel motor a nasadil baterku a byl klid........
voko21
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od voko21 »

darmon píše: .....pak jsem se pripojil na plus od anteny a kostru a normalne jsem klicem auto otevrel :) Ale kdyz si to nekdo komplikuje tak proc ne :)

Je fakt, že anténa mě nenapadla, to je ještě jednodušší, já šel na jistotu pod tapicirunk u kufru a zapojil jsem to na centrál u zámku od kufru a odemklo se celý auto.

Ale jestli má někdo jenom IR klíč, tak je mu to naprd. :)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Zave »

darmon píše:hmm dobry, mne stacilo normalne otevrit kufr klicem, protoze kufrovej zamek je nezavislej na zbytku auta, a pak jsem se pripojil na plus od anteny a kostru a normalne jsem klicem auto otevrel :) Ale kdyz si to nekdo komplikuje tak proc ne :)

my to takto taky delali ale pripojili sme to na zarovku od osvetleni kufru...
kutil

#18 Příspěvek od kutil »

To ja zase zved auto a připojil + na startér mínus kdekoliv na kostru a normálně odemkl.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Zave »

Ty vogo... :D celkem cumim, kolik ruznych veci lidi vymysleli na otevreni bawa... :D

treba nekdo napise ze urizl strechu a mel z toho kabrio 4 dveř... :D
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Pivson »

když jsem viděl že baterka pokulhava, tak jsem raději šel koupit novou :-))))
Odpovědět