originalbmwparts píše:Čištění je jedna věc ale povětšinou má malý nebo krátkodobý efekt, o tomto zde bylo napsáno již mnoho řádků. Já spolupracuji s jednou firmou kde se DPF/FAP prostě a jednoduše vykuchá a v řj se změní nastavení aby to nepočítalo s tlaky před a za filtrem. Vozidla pak jezdí bez problémů, zajímavé je že většina projde běžnýma emisema bez problémů. to že si při plném plynu zakouří jak po lehkém chipu to je dle mě jediné mínus. navíc se sníží spotřeba většinou o 0,5-1L
O tom že by to mělo krátkodobý efekt jsem ještě neslyšel. V principu je filtr v podstatě bez opotřebení. Problém u něj po čase nastává že se v některých místech přicpe, což lze vyřešit právě chemií.
A co se týče demontáže filtru, bojím se že jednou přijde doba, kdy všichni kdo maji filtr venku, ho tam budou zase hodně rychle nandavat, protože po tom prostě na technickej půjdou (jako třeba HID sady výbojek). Nevím jak je to u nás s policajtama, zda můžou např. auto odstavit za účelem přezkoušení tech. stavu, ale jsou země kde to pro policii není problém a pokud to lidi budou takhle obcházek, je docela logický že se proti tomu něco podnikne.
Já mám filtr čištěnej před 20tkm a zatím bez jakýhkoliv problémů.