Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
WEBASTO..umístění časovače v interieru e39- dokoupené hodiny
-
- Kontaktovat uživatele:
hadice píše:..ještě detail...byl jsem malinko obeznámen tím že může bejt interní chyba panelu klimatizace....
Ta jednotka klimy co hazi chybu cerpadla musi mit nejaky vstup kde to cerpadlo cte, a bohate bude stacit kdyz ten vstup bude vyzkratvanej a bude to hlasit trvale, ted jde jen o to jestli je ten zkratlej na tistaku, nebo po ceste v kabelu/konektoru...

V kazdym pripade nejdriv bych vyresil tento problem a pak resil funkcnost webasta, je mozny ze jsou fakt dobry obe a problem je jinde...

MadMaxII píše:hadice píše:..ještě detail...byl jsem malinko obeznámen tím že může bejt interní chyba panelu klimatizace....
Ta jednotka klimy co hazi chybu cerpadla musi mit nejaky vstup kde to cerpadlo cte, a bohate bude stacit kdyz ten vstup bude vyzkratvanej a bude to hlasit trvale, ted jde jen o to jestli je ten zkratlej na tistaku, nebo po ceste v kabelu/konektoru...![]()
V kazdym pripade nejdriv bych vyresil tento problem a pak resil funkcnost webasta, je mozny ze jsou fakt dobry obe a problem je jinde...
..čoveče i to je možný...ale je zajímavostí že jediný přídavný čerpadýlko je to co je namontovaný přímo na bufíku...pod ventilama opravdu nic není..dneska jsem to detailně procházel a fakt nikde nic...jen to jedno....
..s tím související je i to že když chci teď v zimě dotápět zbytkovým teplem z motoru přez tlačítko MAX* tak to sice všechno spustí ale po minutce začne z výdechů foukat jen studenje vzduch..prostě ta voda v tem stojí a nic ji neprohání.....bylo mě doporučeno po tel dohodě s BMW servisem (kupodivu se semou chtěli o této píč...ovině bavit) vyměnit ten klimapanel z jinýho auta.....tožtak jsem se pokůk a něco posehnal..ale kdyby ste měli někdo náhodou doma navíc...tak se zlobit nebudu...