Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

WEBASTO..umístění časovače v interieru e39- dokoupené hodiny

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
hadice

#41 Příspěvek od hadice »

..ještě mě napadlo..jestli náhodou někdo by neposlechnul svoji e39 530d když je nahřátá na provozku a s motorem v klidu když zmáčkne tlačítko MAX*...kde to čerpadlo vrčí jestli v blatníku tam kde je webasto nebo někde u motoru......já už fakt nevim... :cry:
hadice

#42 Příspěvek od hadice »

..nikdo nic?..než to budu muset dát do renocáru?... :cry:
hadice

#43 Příspěvek od hadice »

..ještě detail...byl jsem malinko obeznámen tím že může bejt interní chyba panelu klimatizace....
hadice

#44 Příspěvek od hadice »

..nikdo nic neví? :?: ....klasika...co se dá tady vod toho taky čekat :lol:
MadMaxII
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od MadMaxII »

hadice píše:..ještě detail...byl jsem malinko obeznámen tím že může bejt interní chyba panelu klimatizace....

Ta jednotka klimy co hazi chybu cerpadla musi mit nejaky vstup kde to cerpadlo cte, a bohate bude stacit kdyz ten vstup bude vyzkratvanej a bude to hlasit trvale, ted jde jen o to jestli je ten zkratlej na tistaku, nebo po ceste v kabelu/konektoru... :idea:

V kazdym pripade nejdriv bych vyresil tento problem a pak resil funkcnost webasta, je mozny ze jsou fakt dobry obe a problem je jinde... :wink:
hadice

#46 Příspěvek od hadice »

MadMaxII píše:
hadice píše:..ještě detail...byl jsem malinko obeznámen tím že může bejt interní chyba panelu klimatizace....

Ta jednotka klimy co hazi chybu cerpadla musi mit nejaky vstup kde to cerpadlo cte, a bohate bude stacit kdyz ten vstup bude vyzkratvanej a bude to hlasit trvale, ted jde jen o to jestli je ten zkratlej na tistaku, nebo po ceste v kabelu/konektoru... :idea:

V kazdym pripade nejdriv bych vyresil tento problem a pak resil funkcnost webasta, je mozny ze jsou fakt dobry obe a problem je jinde... :wink:

..čoveče i to je možný...ale je zajímavostí že jediný přídavný čerpadýlko je to co je namontovaný přímo na bufíku...pod ventilama opravdu nic není..dneska jsem to detailně procházel a fakt nikde nic...jen to jedno....
..s tím související je i to že když chci teď v zimě dotápět zbytkovým teplem z motoru přez tlačítko MAX* tak to sice všechno spustí ale po minutce začne z výdechů foukat jen studenje vzduch..prostě ta voda v tem stojí a nic ji neprohání.....bylo mě doporučeno po tel dohodě s BMW servisem (kupodivu se semou chtěli o této píč...ovině bavit) vyměnit ten klimapanel z jinýho auta.....tožtak jsem se pokůk a něco posehnal..ale kdyby ste měli někdo náhodou doma navíc...tak se zlobit nebudu... :wink:
hadice

#47 Příspěvek od hadice »

...a zase nic... :cry:
Odpovědět