Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hilfe: Misto startu jen pipani :o(
Kluci,
misto startovani se po otoceni klicku v zapalovani oziva pipani z reproduktoru: 3x za sebou "Ty-du-Ty-du" mezi nima je pul sekundy pauza. Volal jsem jednomu servisakovi a ten mi v rychlosti po telefonu rekl, ze to bude nejaka zavada v elektrice, ze treba jiskri nejaky relatko, nebo tak neco...ale je nemocnej, tak se na to nemuze prijet podivat. Ptal jsem se ho jestli to nemuze byt ABS, protoze kontrolka sviti, kdyz mam klicek na 2, ale rikal, ze to ne, ze sviti, protoze k nemu nejde stava.
Mate nejakej napad, nebo jeste lepe sikovnyho auto-elektrikare v praze? Auto ma bebi a me to trapi :bigcry:
misto startovani se po otoceni klicku v zapalovani oziva pipani z reproduktoru: 3x za sebou "Ty-du-Ty-du" mezi nima je pul sekundy pauza. Volal jsem jednomu servisakovi a ten mi v rychlosti po telefonu rekl, ze to bude nejaka zavada v elektrice, ze treba jiskri nejaky relatko, nebo tak neco...ale je nemocnej, tak se na to nemuze prijet podivat. Ptal jsem se ho jestli to nemuze byt ABS, protoze kontrolka sviti, kdyz mam klicek na 2, ale rikal, ze to ne, ze sviti, protoze k nemu nejde stava.
Mate nejakej napad, nebo jeste lepe sikovnyho auto-elektrikare v praze? Auto ma bebi a me to trapi :bigcry:
Originál zaslal minca
[B]Kluci,
Vo tom sem nikdy neslysel .. zkus teda pomackat vsechny relatka a pojistky. Vim ze je to rada na hovno ale to bych asi udelal ja

Originál zaslal LOPOLO
[B]Vo tom sem nikdy neslysel .. zkus teda pomackat vsechny relatka a pojistky. Vim ze je to rada na hovno ale to bych asi udelal ja![]()
Jojo, to jsem hnedka udelal, ale vono nic

Originál zaslal Hanz
[B]a baterka je nabita?
Central se otevrel, troubitko troubi, svetla svitej...muzu ji vyndat a hodit na nabijecku, abych ji nakrmil, ale spis by mi prislo, ze by se treba pomalu tocil starter, nez ze by to neudelalo vubec nic...ale chapu, ze bawo noni shade a ze si muze merit napeti...