Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hilfe: Misto startu jen pipani :o(

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
minca

#1 Příspěvek od minca »

Kluci,
misto startovani se po otoceni klicku v zapalovani oziva pipani z reproduktoru: 3x za sebou "Ty-du-Ty-du" mezi nima je pul sekundy pauza. Volal jsem jednomu servisakovi a ten mi v rychlosti po telefonu rekl, ze to bude nejaka zavada v elektrice, ze treba jiskri nejaky relatko, nebo tak neco...ale je nemocnej, tak se na to nemuze prijet podivat. Ptal jsem se ho jestli to nemuze byt ABS, protoze kontrolka sviti, kdyz mam klicek na 2, ale rikal, ze to ne, ze sviti, protoze k nemu nejde stava.

Mate nejakej napad, nebo jeste lepe sikovnyho auto-elektrikare v praze? Auto ma bebi a me to trapi :bigcry:
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Béďa »

tohle me dela kdyz se snazim nastartit a nemam vyplej alarm.. ale dela to spis "Tyy tyy tyy" :-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Originál zaslal Béďa
[B]tohle me dela kdyz se snazim nastartit a nemam vyplej alarm.. ale dela to spis "Tyy tyy tyy" :-)
no ale on má jiný alarm tak mu to dělá ty-du ty-du ty-du....:D
TT
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od TT »

to: Béďa a rene kurc: ...rady nad zlato :D
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

TT: ja si taky myslím,jinak stačí rene...
TT
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od TT »

Originál zaslal rene kurc
[B]TT: ja si taky myslím,jinak stačí rene...

...:D já píšu záměrně r.k. musel bych pak psát "renééé" nějak mě to k tomu svádí , prostě renééé , ....sem to slyšel v nějakém filmu.... takže jak chceš :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

můžeš klidně i renééé ,jáá a rudolf...
:mhehe:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal minca
[B]Kluci,
misto startovani se po otoceni klicku v zapalovani oziva pipani z reproduktoru: 3x za sebou "Ty-du-Ty-du" mezi nima je pul sekundy pauza. Volal jsem jednomu servisakovi a ten mi v rychlosti po telefonu rekl, ze to bude nejaka zavada v elektrice, ze treba jiskri nejaky relatko, nebo tak neco...ale je nemocnej, tak se na to nemuze prijet podivat. Ptal jsem se ho jestli to nemuze byt ABS, protoze kontrolka sviti, kdyz mam klicek na 2, ale rikal, ze to ne, ze sviti, protoze k nemu nejde stava.

Mate nejakej napad, nebo jeste lepe sikovnyho auto-elektrikare v praze? Auto ma bebi a me to trapi :bigcry:

Vo tom sem nikdy neslysel .. zkus teda pomackat vsechny relatka a pojistky. Vim ze je to rada na hovno ale to bych asi udelal ja :-)
minca

#9 Příspěvek od minca »

Originál zaslal LOPOLO
[B]Vo tom sem nikdy neslysel .. zkus teda pomackat vsechny relatka a pojistky. Vim ze je to rada na hovno ale to bych asi udelal ja :-)

Jojo, to jsem hnedka udelal, ale vono nic :o( Chova se to tak, jako bych neodblokoval ten imobilizer, az na to blby pipani. Taky jsem si myslel, jestli to taky nemuze byt svitici vymena oleje a inspection, ale po resetu to dela to samy :o( Poradte mi, kam s tim mam v praze zajet - teda, kam to odtahnout :o( Pripadne, kdyby byl elektrikar ochotnej prijet, juuuu, placal bych usima..
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#10 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

a baterka je nabita?
“Ability is what you're capable of doing.”
minca

#11 Příspěvek od minca »

Originál zaslal Hanz
[B]a baterka je nabita?

Central se otevrel, troubitko troubi, svetla svitej...muzu ji vyndat a hodit na nabijecku, abych ji nakrmil, ale spis by mi prislo, ze by se treba pomalu tocil starter, nez ze by to neudelalo vubec nic...ale chapu, ze bawo noni shade a ze si muze merit napeti...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od darmon »

starter by se netocil pomalu to nedela, jak nema dost stavy tak bud jen cvaka, nebo nedela nic.
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Bombarder »

ja menil taky baterku. svetla svitily, central fachal, atd.. ale neslo to nakopnout. starter se vubec neroztocil. koupil jsem novou a bylo to OK.
minca

#14 Příspěvek od minca »

Originál zaslal darmon
[B]starter by se netocil pomalu to nedela, jak nema dost stavy tak bud jen cvaka, nebo nedela nic.

OK. Baterka dostane krmeni a pak uvidim, ikdyz se mi to moc nezda..
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Bombarder »

ja ji prvni 2 x krat nakrmil a bylo to na pi..
tak jsem se vydal kupovat baterku, uz nevim kolik amperhodin mela mit, ale tusim 65. samo, ze nikde nemeli. tak jsem tam musel narvat o neco silnejsi, tu mi vnutili.
stealth
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od stealth »

Silnější baterkou nic nezkazíš, na zimu je to lepší :-)
Milo

#17 Příspěvek od Milo »

Když mě to nestartovalo, tak jsem zkusi propojit kontakty přímo na startéru, resp. na tom spínači co je u něj, nějakým větším klíčem. Je to vlastně obvod baterka-startér a buď to točí: baterka OK nebo ne. Tak to je teda na moji 318, nevim jak u šestiválu, jestli je tam místo na ruce :-)
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Lukáš »

můžeš mít odpalneje jeden článek v baterce, pak vsechno beha, ale neotoci to starterem, ani necvakne, zkus to přes kabely a vyloučíš jednu možnost
minca

#19 Příspěvek od minca »

OK. Zkusim baterku a dam vedet. Zatim vsem moc diky za napady!
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od tomhrb »

To mi delalo to samy az na to pipani no.. Bylo to alarmem, ze se blbe vypnul, ale pipani :dunno:
Odpovědět