Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mrtve auto
-
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna som sa otacal na parkovisku a zrazu sa mi vyplo komplet zapalovanie ako keby som vytiahol klucik. Ostali svietit parkovacie svetla, na palubovke len pocet km a to je vsetko. Zotrvacnostou som dosiel k okraju cesty, vytiahol klucik, dal ho spat a skusil zapnut zapalovanie, no auto je uplne mrtve. Hm? Asi tak v priebehu posledneho mesiaca sa mi 2 krat stalo, ze za jazdy sa vyplo zapalovanie asi tak na 0,5 sekundy a hned sa zaplo. Bolo to dost neprijemne, na chvilu sa vypli svetla. Dufam, ze je to len dake rele na odchode a mozno uz odisla aj daka poistka. Nestretli ste sa s tym niekto?
-
- Kontaktovat uživatele:
LOPOLO píše:Me se to teda nikdy nestalo ale bejt tebou tak na to dam bacha. Neni moc fain vritit se bez posilovacu a svetel do zatacky, kdes nikdy pred tim nejel.
malem jsem mel infarkt kdyz mi na kruhaci spadnul klinak a prestal fungovat posilovac...... pekne jsem se zapotil

-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:se svez nekdy nakou karou bez posilovaces takovou ackovou felicii je prdel, zvlast kdyz ma jeste na predku viskozni samosvor a rve ti to volant z ruky
S karama bez posilovace jsem jezdil, ale ty nebyly tak tezke (auta bez posilovace maji aspon nejak upraveny prevod ne?). No ze samosforem to musi byt peklo

-
- Kontaktovat uživatele:
kaso píše:Zrovna som sa otacal na parkovisku a zrazu sa mi vyplo komplet zapalovanie ako keby som vytiahol klucik. Ostali svietit parkovacie svetla, na palubovke len pocet km a to je vsetko. Zotrvacnostou som dosiel k okraju cesty, vytiahol klucik, dal ho spat a skusil zapnut zapalovanie, no auto je uplne mrtve. Hm? Asi tak v priebehu posledneho mesiaca sa mi 2 krat stalo, ze za jazdy sa vyplo zapalovanie asi tak na 0,5 sekundy a hned sa zaplo. Bolo to dost neprijemne, na chvilu sa vypli svetla. Dufam, ze je to len dake rele na odchode a mozno uz odisla aj daka poistka. Nestretli ste sa s tym niekto?
Nuz, bol som skontrolovat poistky a vsetky su OK. Ak by to bolo rele, tak potom neviem ktore - podla ich popisu, mi ziadne na tuto zavadu nepasuje, iba ak DME relay, co neviem sfleku co je. Moznoze dosluzil kontakt v zapalovacej skrinke pod volantom?
RuDoSh píše:darmon píše:se svez nekdy nakou karou bez posilovaces takovou ackovou felicii je prdel, zvlast kdyz ma jeste na predku viskozni samosvor a rve ti to volant z ruky
S karama bez posilovace jsem jezdil, ale ty nebyly tak tezke (auta bez posilovace maji aspon nejak upraveny prevod ne?). No ze samosforem to musi byt peklo
myslel jsem bez posilovace brzd, to tam neni anzto se pak neda efektivne pribrzdovat levou, teda da ale je to pakarna
-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:RuDoSh píše:darmon píše:se svez nekdy nakou karou bez posilovaces takovou ackovou felicii je prdel, zvlast kdyz ma jeste na predku viskozni samosvor a rve ti to volant z ruky
myslel jsem bez posilovace brzd, to tam neni anzto se pak neda efektivne pribrzdovat levou, teda da ale je to pakarna
Co? Brzd? Fuj