Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mrtve auto
-
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna som sa otacal na parkovisku a zrazu sa mi vyplo komplet zapalovanie ako keby som vytiahol klucik. Ostali svietit parkovacie svetla, na palubovke len pocet km a to je vsetko. Zotrvacnostou som dosiel k okraju cesty, vytiahol klucik, dal ho spat a skusil zapnut zapalovanie, no auto je uplne mrtve. Hm? Asi tak v priebehu posledneho mesiaca sa mi 2 krat stalo, ze za jazdy sa vyplo zapalovanie asi tak na 0,5 sekundy a hned sa zaplo. Bolo to dost neprijemne, na chvilu sa vypli svetla. Dufam, ze je to len dake rele na odchode a mozno uz odisla aj daka poistka. Nestretli ste sa s tym niekto?
-
- Kontaktovat uživatele:
malem jsem mel infarkt kdyz mi na kruhaci spadnul klinak a prestal fungovat posilovac...... pekne jsem se zapotilLOPOLO píše:Me se to teda nikdy nestalo ale bejt tebou tak na to dam bacha. Neni moc fain vritit se bez posilovacu a svetel do zatacky, kdes nikdy pred tim nejel.

-
- Kontaktovat uživatele:
S karama bez posilovace jsem jezdil, ale ty nebyly tak tezke (auta bez posilovace maji aspon nejak upraveny prevod ne?). No ze samosforem to musi byt peklodarmon píše:se svez nekdy nakou karou bez posilovaces takovou ackovou felicii je prdel, zvlast kdyz ma jeste na predku viskozni samosvor a rve ti to volant z ruky

-
- Kontaktovat uživatele:
Nuz, bol som skontrolovat poistky a vsetky su OK. Ak by to bolo rele, tak potom neviem ktore - podla ich popisu, mi ziadne na tuto zavadu nepasuje, iba ak DME relay, co neviem sfleku co je. Moznoze dosluzil kontakt v zapalovacej skrinke pod volantom?kaso píše:Zrovna som sa otacal na parkovisku a zrazu sa mi vyplo komplet zapalovanie ako keby som vytiahol klucik. Ostali svietit parkovacie svetla, na palubovke len pocet km a to je vsetko. Zotrvacnostou som dosiel k okraju cesty, vytiahol klucik, dal ho spat a skusil zapnut zapalovanie, no auto je uplne mrtve. Hm? Asi tak v priebehu posledneho mesiaca sa mi 2 krat stalo, ze za jazdy sa vyplo zapalovanie asi tak na 0,5 sekundy a hned sa zaplo. Bolo to dost neprijemne, na chvilu sa vypli svetla. Dufam, ze je to len dake rele na odchode a mozno uz odisla aj daka poistka. Nestretli ste sa s tym niekto?
myslel jsem bez posilovace brzd, to tam neni anzto se pak neda efektivne pribrzdovat levou, teda da ale je to pakarnaRuDoSh píše:S karama bez posilovace jsem jezdil, ale ty nebyly tak tezke (auta bez posilovace maji aspon nejak upraveny prevod ne?). No ze samosforem to musi byt peklodarmon píše:se svez nekdy nakou karou bez posilovaces takovou ackovou felicii je prdel, zvlast kdyz ma jeste na predku viskozni samosvor a rve ti to volant z ruky
-
- Kontaktovat uživatele:
Co? Brzd? Fujdarmon píše:myslel jsem bez posilovace brzd, to tam neni anzto se pak neda efektivne pribrzdovat levou, teda da ale je to pakarnaRuDoSh píše:S karama bez posilovace jsem jezdil, ale ty nebyly tak tezke (auta bez posilovace maji aspon nejak upraveny prevod ne?). No ze samosforem to musi byt peklodarmon píše:se svez nekdy nakou karou bez posilovaces takovou ackovou felicii je prdel, zvlast kdyz ma jeste na predku viskozni samosvor a rve ti to volant z ruky