Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mrtve auto

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
kaso
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od kaso »

Zrovna som sa otacal na parkovisku a zrazu sa mi vyplo komplet zapalovanie ako keby som vytiahol klucik. Ostali svietit parkovacie svetla, na palubovke len pocet km a to je vsetko. Zotrvacnostou som dosiel k okraju cesty, vytiahol klucik, dal ho spat a skusil zapnut zapalovanie, no auto je uplne mrtve. Hm? Asi tak v priebehu posledneho mesiaca sa mi 2 krat stalo, ze za jazdy sa vyplo zapalovanie asi tak na 0,5 sekundy a hned sa zaplo. Bolo to dost neprijemne, na chvilu sa vypli svetla. Dufam, ze je to len dake rele na odchode a mozno uz odisla aj daka poistka. Nestretli ste sa s tym niekto?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Me se to teda nikdy nestalo ale bejt tebou tak na to dam bacha. Neni moc fain vritit se bez posilovacu a svetel do zatacky, kdes nikdy pred tim nejel.
psena
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od psena »

Stavalo se me to na Peugeotu 309.Vypadlo to na 3 min, a pak to zase naskocilo.nakonec to byl prvni konektor od Baterie.Prostrikal bych vsechny konzakty od baterky.I kdyz vim ze jsem se na to tenkrat ptal,tak me mechanici rikali ze to muze byt 100 veci.U me to byl ale pitomej kontakt.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RuDoSh »

LOPOLO píše:Me se to teda nikdy nestalo ale bejt tebou tak na to dam bacha. Neni moc fain vritit se bez posilovacu a svetel do zatacky, kdes nikdy pred tim nejel.

malem jsem mel infarkt kdyz mi na kruhaci spadnul klinak a prestal fungovat posilovac...... pekne jsem se zapotil :) a to mi nastesti v poho fungovaly brzdy, bez nich si to nedovedu predstavit...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od darmon »

se svez nekdy nakou karou bez posilovace :) s takovou ackovou felicii je prdel, zvlast kdyz ma jeste na predku viskozni samosvor a rve ti to volant z ruky :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

darmon píše:se svez nekdy nakou karou bez posilovace :) s takovou ackovou felicii je prdel, zvlast kdyz ma jeste na predku viskozni samosvor a rve ti to volant z ruky :)

S karama bez posilovace jsem jezdil, ale ty nebyly tak tezke (auta bez posilovace maji aspon nejak upraveny prevod ne?). No ze samosforem to musi byt peklo :)
kaso
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od kaso »

kaso píše:Zrovna som sa otacal na parkovisku a zrazu sa mi vyplo komplet zapalovanie ako keby som vytiahol klucik. Ostali svietit parkovacie svetla, na palubovke len pocet km a to je vsetko. Zotrvacnostou som dosiel k okraju cesty, vytiahol klucik, dal ho spat a skusil zapnut zapalovanie, no auto je uplne mrtve. Hm? Asi tak v priebehu posledneho mesiaca sa mi 2 krat stalo, ze za jazdy sa vyplo zapalovanie asi tak na 0,5 sekundy a hned sa zaplo. Bolo to dost neprijemne, na chvilu sa vypli svetla. Dufam, ze je to len dake rele na odchode a mozno uz odisla aj daka poistka. Nestretli ste sa s tym niekto?

Nuz, bol som skontrolovat poistky a vsetky su OK. Ak by to bolo rele, tak potom neviem ktore - podla ich popisu, mi ziadne na tuto zavadu nepasuje, iba ak DME relay, co neviem sfleku co je. Moznoze dosluzil kontakt v zapalovacej skrinke pod volantom?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od darmon »

RuDoSh píše:
darmon píše:se svez nekdy nakou karou bez posilovace :) s takovou ackovou felicii je prdel, zvlast kdyz ma jeste na predku viskozni samosvor a rve ti to volant z ruky :)

S karama bez posilovace jsem jezdil, ale ty nebyly tak tezke (auta bez posilovace maji aspon nejak upraveny prevod ne?). No ze samosforem to musi byt peklo :)

myslel jsem bez posilovace brzd, to tam neni anzto se pak neda efektivne pribrzdovat levou, teda da ale je to pakarna
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od RuDoSh »

darmon píše:
RuDoSh píše:

myslel jsem bez posilovace brzd, to tam neni anzto se pak neda efektivne pribrzdovat levou, teda da ale je to pakarna

Co? Brzd? Fuj :) To znam jen z jizdy na lane za skodou 120 (se divim ze me otahla :) ) a to sme nejeli vic jak 30... :) ale zas ty brzdy jsou neco jine nez seriove ne? ;)
gelty
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od gelty »

Mému tatíkovi se to stejné stávalo na Mercedesu!!!!!!!!!! :o
Byl s tím v mercedesce a řekli mu že jedno relátko má studený spoj(zkrátka je v prd.)tak to nechal to relátko vyměnit za nové!
Stálo ho to 1500kč a teď má 100% pokoj! :wink:
Odpovědět