Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Servisní prohlídka u Bychla
-
- Klubové ID: 181
pokud to tam uz predtim jezdilo tak to neres a pokracuj s tim i ty a pak uvidis jake busou sluzby pro tebe...hlavne jde oto ze to auto uz znaj..axiSW píše:ee, mam servisku - servisovano u Bychla - prot se prave ptam. Rad bych v tom pokracovalRanger_Zx píše:A co varianta malych neorigo servisu, ee?, ale kdyz to teda slysim
-
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
Vysvětli mi rozdíl když auto znají a když ne? Každé auto je stejné a u každého modelu je postup výměny oleje stejný ať ho znám nebo ne.Marek-is píše:pokud to tam uz predtim jezdilo tak to neres a pokracuj s tim i ty a pak uvidis jake busou sluzby pro tebe...hlavne jde oto ze to auto uz znaj..axiSW píše:ee, mam servisku - servisovano u Bychla - prot se prave ptam. Rad bych v tom pokracovalRanger_Zx píše:A co varianta malych neorigo servisu, ee?, ale kdyz to teda slysim
-
- Klubové ID: 181
no treba v tom ze vjedi co se tam treba skutecne davalo a co psalo...caste poruchy vymeny nefunkcnost...tohle je pro noveho majitele docelo dost podstatna vec,protoze prodavajici ti nikdy nerekne vse..Dave píše:Vysvětli mi rozdíl když auto znají a když ne? Každé auto je stejné a u každého modelu je postup výměny stejný.Marek-is píše:pokud to tam uz predtim jezdilo tak to neres a pokracuj s tim i ty a pak uvidis jake busou sluzby pro tebe...hlavne jde oto ze to auto uz znaj..axiSW píše: ee, mam servisku - servisovano u Bychla - prot se prave ptam. Rad bych v tom pokracoval, ale kdyz to teda slysim
-
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
A když je prodávající i ten co to potom servisuje (třeba Bychl) tak se to nedozvíš nikdy! A věř, že u Bychla moc na nic neberou ohled.Marek-is píše:no treba v tom ze vjedi co se tam treba skutecne davalo a co psalo...caste poruchy vymeny nefunkcnost...tohle je pro noveho majitele docelo dost podstatna vec,protoze prodavajici ti nikdy nerekne vse..Dave píše:Vysvětli mi rozdíl když auto znají a když ne? Každé auto je stejné a u každého modelu je postup výměny stejný.Marek-is píše:pokud to tam uz predtim jezdilo tak to neres a pokracuj s tim i ty a pak uvidis jake busou sluzby pro tebe...hlavne jde oto ze to auto uz znaj..
Já jsem kupoval M3 u Bychla, jezdím tam na servis, max. spokojenost. Ukázali mně v PC celou servisní historii auta (bylo tam kupované nové a servisováno pouze tam).
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Bychlovi patřila, ale bořená nebyla.srle píše:Vlasta píše:Já jsem kupoval M3 u Bychla, jezdím tam na servis, max. spokojenost. Ukázali mně v PC celou servisní historii auta (bylo tam kupované nové a servisováno pouze tam).
to je ta M3 co patrila primo Bychlovi, co byla borena?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
- Klubové ID: 238
přesně tak. Bořená nebyla. Taky jsem ji zkoumal a nikde nicsrle píše:Vlasta píše:Já jsem kupoval M3 u Bychla, jezdím tam na servis, max. spokojenost. Ukázali mně v PC celou servisní historii auta (bylo tam kupované nové a servisováno pouze tam).
to je ta M3 co patrila primo Bychlovi, co byla borena?