Ahoj kluci, ted nekdy pojedu na servisni prohlidku (výměna oleje atd.). Chtel bych do BMW Bychl - jake jsou vaše zkušenosti? Je třeba se tam nějak moc dopředu objednávat? Na kolik vyjde taková prohlídka?
Díky za rady - pokud víte o něčem lepším dejte vědět.
bychl velkym obloukem objed a jed primo do autecu. u bychla mam znamho ktery nem dela neco na starem aute a vypravel jak to tam chodi... uz nikdy vice bychl. naopak v autecu dostali presu usi primo z nemecka a jsou nejaci profesionalni, az je to podezrely.
Můj garážovej šmrksa mě a tátovi dělá na autech 5 let a neudělal jedinou kravinu. U Bychla jsem byl jednou a tak výborně mi vyměnili ATF v automatu, že mi po cestě domů vytekl skoro celý olej a nejet ihned do servisu, asi bych převodovku odepsal. Diagnóza? Nedotažený výpušťák.
axiSW píše:[quote="Ranger_Zx"]A co varianta malych neorigo servisu, ee?
ee, mam servisku - servisovano u Bychla - prot se prave ptam. Rad bych v tom pokracoval , ale kdyz to teda slysim
pokud to tam uz predtim jezdilo tak to neres a pokracuj s tim i ty a pak uvidis jake busou sluzby pro tebe...hlavne jde oto ze to auto uz znaj..
Vysvětli mi rozdíl když auto znají a když ne? Každé auto je stejné a u každého modelu je postup výměny stejný.[/quote]no treba v tom ze vjedi co se tam treba skutecne davalo a co psalo...caste poruchy vymeny nefunkcnost...tohle je pro noveho majitele docelo dost podstatna vec,protoze prodavajici ti nikdy nerekne vse..
Marek-is píše:[quote="axiSW"][quote="Ranger_Zx"]A co varianta malych neorigo servisu, ee?
ee, mam servisku - servisovano u Bychla - prot se prave ptam. Rad bych v tom pokracoval , ale kdyz to teda slysim
pokud to tam uz predtim jezdilo tak to neres a pokracuj s tim i ty a pak uvidis jake busou sluzby pro tebe...hlavne jde oto ze to auto uz znaj..
Vysvětli mi rozdíl když auto znají a když ne? Každé auto je stejné a u každého modelu je postup výměny stejný.[/quote]no treba v tom ze vjedi co se tam treba skutecne davalo a co psalo...caste poruchy vymeny nefunkcnost...tohle je pro noveho majitele docelo dost podstatna vec,protoze prodavajici ti nikdy nerekne vse..[/quote]
A když je prodávající i ten co to potom servisuje (třeba Bychl) tak se to nedozvíš nikdy! A věř, že u Bychla moc na nic neberou ohled.
Já jsem kupoval M3 u Bychla, jezdím tam na servis, max. spokojenost. Ukázali mně v PC celou servisní historii auta (bylo tam kupované nové a servisováno pouze tam).
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
my jsme tam brali 3 auta, servis taky jen tam a vzdy vstricni, ochotni zaridili vse jak meli.. podle myho je tam vic individualni pristup jak v autecu.. precejen rodinnej podnik..
Vlasta píše:Já jsem kupoval M3 u Bychla, jezdím tam na servis, max. spokojenost. Ukázali mně v PC celou servisní historii auta (bylo tam kupované nové a servisováno pouze tam).
to je ta M3 co patrila primo Bychlovi, co byla borena?
Vlasta píše:Já jsem kupoval M3 u Bychla, jezdím tam na servis, max. spokojenost. Ukázali mně v PC celou servisní historii auta (bylo tam kupované nové a servisováno pouze tam).
Bychlovi patřila, ale bořená nebyla.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Můžeš zkusit i BMW Hašek na Proseku. Mají tam i rozumnou cenu servisní hodiny ( 350,- ). Ale na druhou stranu když už se celou dobu o auto starali u Bychla ...........
přesně tak. Bořená nebyla. Taky jsem ji zkoumal a nikde nic
seba píše:Můžeš zkusit i BMW Hašek na Proseku. Mají tam i rozumnou cenu servisní hodiny ( 350,- ). Ale na druhou stranu když už se celou dobu o auto starali u Bychla ...........