Během jízdy se zapnutou klimou jsou slyšet zvuky jako hučení a bzučení zpředu ... Není to pernamentní ale tak 1x za pět minut se to ozve. Řemen je napnutý a zdá se být v pohodě. Zdá se mi že je to stále intenzivnější . Víte někdo o čem to je? Díkes.
Me to chvilema dela uplne podobne pazvuky, ale klima chladi tak jak ma, zrejme to bude normalni vec, i kdyz je fakt, ze obcas mi ten hluk vadi, ale asi si budu muset zvyknout...to same po vypnuti zapalovani, klima jeste asi dalsich 20-30min vrci, mas to taky tak???
Jestli myslíš vrčení jako když tám máš někde zdroj kterej odebírá proud tak to mám to semé .. zkoumal jsem co to je a asi to bude toto, mno. Jenom k těm zvukům .. jedeš jedeš a najednou bzzzz hhhuuu huuu a zase nic a po nějaké době to samé )) Tak snad jsem to popsal důkladně )
BOHHy píše:Jestli myslíš vrčení jako když tám máš někde zdroj kterej odebírá proud tak to mám to semé .. zkoumal jsem co to je a asi to bude toto, mno. Jenom k těm zvukům .. jedeš jedeš a najednou bzzzz hhhuuu huuu a zase nic a po nějaké době to samé )) Tak snad jsem to popsal důkladně )
Jj tak takovy pazvuk mi to taky presne dela, je to vzdy chvilema, jakoby si ta jednotka v klime overovala aktualni teplotu v aute a nasledne bud bud pridala nebo ubrala na vykonu...
No, ted jsem trosku zmatenej, bo to kazdy popisuje jinak, jelikoz mam 3ti 36tku tak asi vim co mate na mysli....Co se tyce toho bzzz huuu huu a takovych nepravidelnych zvuku nekde zepredu, tak to je normalni a u kazde E36tky to zni jinak.....asi dle opotrebovanosti......takove zvuky vydava klima pri sepnuti a behem chodu se sama vypne a opet zapne v pripade potreby....ikdyz ji mate na ridici jednotce stale zapnutou a stale chladi, tak ve skutecnosti nejede nepretrzite.....proste se zapina v neprav. intervalech dle potreby. A co se tyce toho huceni 20-30min po vypnuti a vytazeni klicku ze zapalovani, tak to muze byt jedine moturek ridici jednotky klimy, ktery po case zacina dost hlucet.....tam je pak potreba ho vymenit.