Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
oznaceni na kufru
boby06 píše:dik kluci.ja myslim ze M-kovej znacek tomu bude sluset vic
Myslím že ne-e... Samozdřejmě je to ale tvoje věc. Já dovezl před půl rokem z Němec 318i, r. 94 a na zadku měla 318i a vlevo ///M. A upřímně se za to stydím, hlavně když za mnou na semaforu zastaví taky báwko, protože je to holá seriovka. Chci to sundat, jak 318, tak to ///M, spíš hlavně to ///M a nechat zadek holej... Nejsem příznivcem toho, když někdo vydává něco za něco, co to ve skutečnosti neni... Vydávat dvoulit za Mko je toho ideálním příkladem. Samozdřejmě pokud máš M-Paket je to něco jinýho, ale i tak bych to nedělal...

Já jen čekám na jaro, až půjdu k lakýrníkovi, aby mi ty nápisy ze zadku sundal a rozleštil
-
- Kontaktovat uživatele:
boby06 píše:tak takhle. to stribrne oznaceni se mi tam proste nelibi(na zadnem) a kdyz to sundam tak at udelam co udelam tak to tam videt bude(vysisovana barva okolo) takze co potom? neco tam nalepit musim,ale co?
jsi si jistej že bude ta barva vyšisovaná? co to třeba rozleštit? pořádně umýt a navoskovat?

boby06 píše:na to jsem samozrejme myslel ale nazor davu(mechanici) je ten ze to tam videt bude at udelam co udelam(lesteni atd) ja vim ze si reknete kravina ale ja bavo zeru a kazdej detail je dulezitej ze?
Ta tomu nějak nerozumím - Báwo žereš, ale chceš tam lepit něco, co tam nepatří a sundávat něco, co tam patří...
bavo je srdcovka a zeru ho odjakziva,ale jsou tu i detaily ktere se vylepsit daji a nemusim je.hlavne nerikam ze origo je nejlepsi protoze je origo.auto udelam tak abych z nej mel radost a ne protoze tak vyjelo z tovarny. Namatkou to oznaceni vzadu a prahy. Nikdy se mi nelilily, Jinak je 30 a 36 auto nadherne a nadcasove 

ondrej píše:Prodal jsem nedávno svojí 36-ku, celou dobu co sem jí měl, jsem chtěl holej zadek, ale bál sem se to sloupnout.
Koupil to můj kamárád a první co udělal, tak to sloupnul, ale i s barvou. Navíc to bylo lepený nějakým vteřinovým lepidlem a to taky nejde dolů, takže to radši zvaž. . .
Jak jsem psal výše, nám z německa na prdeli ///M a 318i, taky to chci sundat a taky se toho bojím. Někdo říká sundej, rozlešti a nic se nepozná, jinej říká nesundavej to, půjde to i s lakem a nudeš muset láknout celý víko kufru... Tak nevim