Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
oznaceni na kufru
-
- Klubové ID: 1407
Myslím že ne-e... Samozdřejmě je to ale tvoje věc. Já dovezl před půl rokem z Němec 318i, r. 94 a na zadku měla 318i a vlevo ///M. A upřímně se za to stydím, hlavně když za mnou na semaforu zastaví taky báwko, protože je to holá seriovka. Chci to sundat, jak 318, tak to ///M, spíš hlavně to ///M a nechat zadek holej... Nejsem příznivcem toho, když někdo vydává něco za něco, co to ve skutečnosti neni... Vydávat dvoulit za Mko je toho ideálním příkladem. Samozdřejmě pokud máš M-Paket je to něco jinýho, ale i tak bych to nedělal...boby06 píše:dik kluci.ja myslim ze M-kovej znacek tomu bude sluset vic

Já jen čekám na jaro, až půjdu k lakýrníkovi, aby mi ty nápisy ze zadku sundal a rozleštil
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
jsi si jistej že bude ta barva vyšisovaná? co to třeba rozleštit? pořádně umýt a navoskovat?boby06 píše:tak takhle. to stribrne oznaceni se mi tam proste nelibi(na zadnem) a kdyz to sundam tak at udelam co udelam tak to tam videt bude(vysisovana barva okolo) takze co potom? neco tam nalepit musim,ale co?

-
- Klubové ID: 1028
Ta tomu nějak nerozumím - Báwo žereš, ale chceš tam lepit něco, co tam nepatří a sundávat něco, co tam patří...boby06 píše:na to jsem samozrejme myslel ale nazor davu(mechanici) je ten ze to tam videt bude at udelam co udelam(lesteni atd) ja vim ze si reknete kravina ale ja bavo zeru a kazdej detail je dulezitej ze?
bavo je srdcovka a zeru ho odjakziva,ale jsou tu i detaily ktere se vylepsit daji a nemusim je.hlavne nerikam ze origo je nejlepsi protoze je origo.auto udelam tak abych z nej mel radost a ne protoze tak vyjelo z tovarny. Namatkou to oznaceni vzadu a prahy. Nikdy se mi nelilily, Jinak je 30 a 36 auto nadherne a nadcasove 

-
- Klubové ID: 1407
Jak jsem psal výše, nám z německa na prdeli ///M a 318i, taky to chci sundat a taky se toho bojím. Někdo říká sundej, rozlešti a nic se nepozná, jinej říká nesundavej to, půjde to i s lakem a nudeš muset láknout celý víko kufru... Tak nevimondrej píše:Prodal jsem nedávno svojí 36-ku, celou dobu co sem jí měl, jsem chtěl holej zadek, ale bál sem se to sloupnout.
Koupil to můj kamárád a první co udělal, tak to sloupnul, ale i s barvou. Navíc to bylo lepený nějakým vteřinovým lepidlem a to taky nejde dolů, takže to radši zvaž. . .