Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

oznaceni na kufru

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
boby06

#1 Příspěvek od boby06 »

zdravim, rad bych se zbavil napisu 320 i na kufru. nez to zacnu nicit chtel bych se zeptat jestli je to jen nalepene nebo jestli by tam pak byly diry (nutno zakytovat)
diky
Slid

#2 Příspěvek od Slid »

je to nalepené
Killca

#3 Příspěvek od Killca »

melo by to byt nalepene a melo by to jit sundat strunou nebo vlascem a je to bez der, pokud to treban emas po bouracce prisroubovany :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
boby06

#4 Příspěvek od boby06 »

dik kluci.ja myslim ze M-kovej znacek tomu bude sluset vic :)
castro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od castro »

boby06 píše:dik kluci.ja myslim ze M-kovej znacek tomu bude sluset vic :)

to se moc pleteš... ;-)
d.aemon

#6 Příspěvek od d.aemon »

Budeš pro smích, pokud to nemá M-Paket.
michal09

#7 Příspěvek od michal09 »

Myslím že ne-e... Samozdřejmě je to ale tvoje věc. Já dovezl před půl rokem z Němec 318i, r. 94 a na zadku měla 318i a vlevo ///M. A upřímně se za to stydím, hlavně když za mnou na semaforu zastaví taky báwko, protože je to holá seriovka. Chci to sundat, jak 318, tak to ///M, spíš hlavně to ///M a nechat zadek holej... Nejsem příznivcem toho, když někdo vydává něco za něco, co to ve skutečnosti neni... Vydávat dvoulit za Mko je toho ideálním příkladem. Samozdřejmě pokud máš M-Paket je to něco jinýho, ale i tak bych to nedělal... :wink:

Já jen čekám na jaro, až půjdu k lakýrníkovi, aby mi ty nápisy ze zadku sundal a rozleštil
d.aemon

#8 Příspěvek od d.aemon »

Vemte to obecně - dám Mko na kufr a koukají na to 2 druhy lidí:
1. Netuší, co to M znamená, takže pro ně je to bezpředmětný.
2. Ví, co to znamená a budou mít smích z toho, že je to nalepený na sériovce.
Mně z toho vychází jedinej závěr - nelepit, nelepit, nelepit, nemá to smysl.
castro
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od castro »

tak ono ///M ještě neznamená ///M3 ale stejně bych to tam asi nedával, ale jestli se ti to líbí, proč ne...

ale když má někdo na seriovém autě M3 tak je to fakt pro smích... :)
boby06

#10 Příspěvek od boby06 »

tak takhle. to stribrne oznaceni se mi tam proste nelibi(na zadnem) a kdyz to sundam tak at udelam co udelam tak to tam videt bude(vysisovana barva okolo) takze co potom? neco tam nalepit musim,ale co? :)
castro
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od castro »

boby06 píše:tak takhle. to stribrne oznaceni se mi tam proste nelibi(na zadnem) a kdyz to sundam tak at udelam co udelam tak to tam videt bude(vysisovana barva okolo) takze co potom? neco tam nalepit musim,ale co? :)

jsi si jistej že bude ta barva vyšisovaná? co to třeba rozleštit? pořádně umýt a navoskovat? :wink: a uvidíš...
ondrej

#12 Příspěvek od ondrej »

Prodal jsem nedávno svojí 36-ku, celou dobu co sem jí měl, jsem chtěl holej zadek, ale bál sem se to sloupnout.
Koupil to můj kamárád a první co udělal, tak to sloupnul, ale i s barvou. Navíc to bylo lepený nějakým vteřinovým lepidlem a to taky nejde dolů, takže to radši zvaž. . .
boby06

#13 Příspěvek od boby06 »

na to jsem samozrejme myslel ale nazor davu(mechanici) je ten ze to tam videt bude at udelam co udelam(lesteni atd) ja vim ze si reknete kravina ale ja bavo zeru a kazdej detail je dulezitej ze? :)
d.aemon

#14 Příspěvek od d.aemon »

boby06 píše:na to jsem samozrejme myslel ale nazor davu(mechanici) je ten ze to tam videt bude at udelam co udelam(lesteni atd) ja vim ze si reknete kravina ale ja bavo zeru a kazdej detail je dulezitej ze? :)

Ta tomu nějak nerozumím - Báwo žereš, ale chceš tam lepit něco, co tam nepatří a sundávat něco, co tam patří...
boby06

#15 Příspěvek od boby06 »

bavo je srdcovka a zeru ho odjakziva,ale jsou tu i detaily ktere se vylepsit daji a nemusim je.hlavne nerikam ze origo je nejlepsi protoze je origo.auto udelam tak abych z nej mel radost a ne protoze tak vyjelo z tovarny. Namatkou to oznaceni vzadu a prahy. Nikdy se mi nelilily, Jinak je 30 a 36 auto nadherne a nadcasove :)
castro
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od castro »

já tam mam taky něco co tam nepatří... :oops: :lol:
michal09

#17 Příspěvek od michal09 »

ondrej píše:Prodal jsem nedávno svojí 36-ku, celou dobu co sem jí měl, jsem chtěl holej zadek, ale bál sem se to sloupnout.
Koupil to můj kamárád a první co udělal, tak to sloupnul, ale i s barvou. Navíc to bylo lepený nějakým vteřinovým lepidlem a to taky nejde dolů, takže to radši zvaž. . .

Jak jsem psal výše, nám z německa na prdeli ///M a 318i, taky to chci sundat a taky se toho bojím. Někdo říká sundej, rozlešti a nic se nepozná, jinej říká nesundavej to, půjde to i s lakem a nudeš muset láknout celý víko kufru... Tak nevim :ja_nic: Každopádně jsem rozhodnutej, že až po zimně půjdu k lakýrníkovi na opravu zadních lemů, tak ho poprosim, aby mi oba nápisy opatrně sundal a pak se uvidí, přinejhorším kdyby to šlo i s barvou, tak by mi to rovnou rozstříknul, ale já doufám že se to odlepí, lihem se sundá zbytek lepidla a pak jen rozleští a snad to bude oka :wink:
dali_b

#18 Příspěvek od dali_b »

Nedávno jsem lepil označení motorizace a zezadu je to vlastně znak vyplněný měkou oboustranou lepicí páskou. Podle mě by to mělo jít dolů bez následků na laku.
aero

#19 Příspěvek od aero »

opatrne nahriat fenom alebo teplovzdusnou pistolou (najmensia teplota) a zlupnut
MrScully

#20 Příspěvek od MrScully »

Ja jsem na tom naopak, nemam na zadku nic a skoro mi to az bylo lito... zase to ma ale vyhodu v tom, ze pubosi s nejakym srotem nevi, co mam za motorizaci a kdyz si chteji na semaforech zazavodit, tak tech 231 koni je radne pouci :lol:
Odpovědět