Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
318i E36 M40 kolisa volnobeh, nejde pres 4500 tis.ot.
Zdravim,pred tydnem jsem si koupil BMW a motoru kolisa volnobeh, taky se mi zda ze to tah nema zadny a nechce pres 4500 tis.otacek.A motor zacne nekdy kolem 3000 tis otacek klepat. Nevite co by to mohlo byt?Na diagnostiku se chystam,ale nejsem z toho vubec moudrej, z toho co jsem tu cet, pisete hydrostely nebo vacka. Hydrostely cvakaj trochu to jo. MOtor ma 170 tis.km. je z Nemecka.Osobne doufam ze to bude Lambda nebo vaha. Mel nekdo podobny problem?
A jeste mi zlobi zadni naprava,vypada to na neco v diferaku. Pri tahu je to jaks taks ticho ale kdyz pustim plyn a necham to brzdit motorem tak slyset docela silny chroupani a pri neutralu se to taky trochu ozyva.Mel jste nekdo neco podobneho?
Kazda rada pomuze.Dekuju
A jeste mi zlobi zadni naprava,vypada to na neco v diferaku. Pri tahu je to jaks taks ticho ale kdyz pustim plyn a necham to brzdit motorem tak slyset docela silny chroupani a pri neutralu se to taky trochu ozyva.Mel jste nekdo neco podobneho?
Kazda rada pomuze.Dekuju
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
pokud nemáš "díru" v sání tak jedině váha nebo vačka ...lambda nemá vliv na vytočení nad 4500 otáček (motor jede bez větších problémů bez ní). Váhu zkus tak, že ji vymontuješ a zkus zda klapka jde otevřít na max a že v žádném místě nedrhne..... pokud vyloučíš tyto závady tak vyměn vačku....je ojetá a neotevírá dostatečně ventily.