Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Odporovy regulator (JEZEK)
zvladne to snad kazdy dite se sroubovakem v ruce, jen se toho auta nesmis bat, ale kde ten jezek je to nevim, ale kdybych se vtom hrabal tak ho urco najdumirof1 píše:dargon píše:ano
este mi prezrad, kde je ten jezek zasity, aby som to mohol pripadne vymontovat z auta... a podotazka: zvladne to aj priemerne zrucna opica ako ja?

vlevo je matal
a vpravo Killca 

Killca píše:zvladne to snad kazdy dite se sroubovakem v ruce, jen se toho auta nesmis bat, ale kde ten jezek je to nevim, ale kdybych se vtom hrabal tak ho urco najdumirof1 píše:dargon píše:ano
este mi prezrad, kde je ten jezek zasity, aby som to mohol pripadne vymontovat z auta... a podotazka: zvladne to aj priemerne zrucna opica ako ja?tak to taky zkus, risk je zisk a tim se clovek mnohem vic nauci

mozno by sem mohol niekto mrsknut obr. z ETK
-
- Kontaktovat uživatele:
mirof1 píše:zvladne to snad kazdy dite se sroubovakem v ruce, jen se toho auta nesmis bat, ale kde ten jezek je to nevim, ale kdybych se vtom hrabal tak ho urco najduKillca píše:mirof1 píše:[quote="dargon"]ano
este mi prezrad, kde je ten jezek zasity, aby som to mohol pripadne vymontovat z auta... a podotazka: zvladne to aj priemerne zrucna opica ako ja?tak to taky zkus, risk je zisk a tim se clovek mnohem vic nauci

mozno by sem mohol niekto mrsknut obr. z ETK[/quote]
Tak prosim te...Sundas ten plastovej dekl pod nohama ridice,vycvaknes plastovej vydech na nohy a je to vlastne jakoby vlevo za nim...Je to hlinikova soucastka no i kdyz tak nevypada..Uvidia jen konektor a takovou hnusnou plastickou hnotu...Jinak drzi na dvouch 20kach hvezdickach...
mirof1 píše:uz som pri jednej prilezitosti rozmontoval E36ke komplet celu palubku, takze odvaha by sa nasla, len neviem, kde hladat
mozno by sem mohol niekto mrsknut obr. z ETK
no, ten jezek je vpravo vedle pedalu plynu prej no, takze vybrat spodni kryt volantu celej a nekde tam bude, neco, krabicka, asi

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Kontaktovat uživatele:
_peper píše:xdentist píše:patras píše:vyser se nma to dela to dargon pro klubaky za 600 jinak za 900 .. posila to obratem a dela do toho svoji vlastni elektroniku
ja Ti to tvrdim uz davno
A nedá si říctJá mu řekl to samé
Hmm nejspis to tak dopadne...Jelikoz jsem jen chudy student ktery od pristihi tydne jezdi do skoly a tak sockou tak se snazim najit nejaky levnejsi reseni,jenze se toho kazddej boji takze asi tak no...Dargon to jisti

Uz si to vyndal?
Jak tu nekdo rikal odkerejes dekl nad pedalama. A v pravo jak je trubka co ti vede na foukaní na nohy od topení tak tu vyndas a za ni je to nacvaklý v topení bud černej nebo bílej plastík.
Jde oto jakej mas typ jsou dva jeden takovej z perkama a jeen zabalenej v izolaci. Jinak si myslim ze by tam meli jid oba dva, Kdyztak se ozvy jeden se mi doam valí za 400kč ti ho necham
Jak tu nekdo rikal odkerejes dekl nad pedalama. A v pravo jak je trubka co ti vede na foukaní na nohy od topení tak tu vyndas a za ni je to nacvaklý v topení bud černej nebo bílej plastík.
Jde oto jakej mas typ jsou dva jeden takovej z perkama a jeen zabalenej v izolaci. Jinak si myslim ze by tam meli jid oba dva, Kdyztak se ozvy jeden se mi doam valí za 400kč ti ho necham
e36power píše:Poslal sjem ti foto meilem jak to vypada
dik za kazdu napovedu, pustim sa do toho az tento vikend...
fotka mi nedorazila... ak mozes, posli este raz na (mmihalik@stratosfera.cz)
inak, ked ho najdem, odfotim, poslem... ak mas rovnaky a v poriadku, zobral by som ho