Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Odporovy regulator (JEZEK)

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Hanz318iS »

Poradil by mi nekdo jak ho sikovne vykuchat a popripade co vymenit? Diik
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

vyser se nma to dela to dargon pro klubaky za 600 jinak za 900 .. posila to obratem a dela do toho svoji vlastni elektroniku :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xdentist »

patras píše:vyser se nma to dela to dargon pro klubaky za 600 jinak za 900 .. posila to obratem a dela do toho svoji vlastni elektroniku :)

ja Ti to tvrdim uz davno :wink:
mirof1

#4 Příspěvek od mirof1 »

takze tymto sposobom by sa dal odstranit problem s klimou, ktora nechce zvysit otacky ventilatora na maximum?
dargon

#5 Příspěvek od dargon »

ano :wink:
mirof1

#6 Příspěvek od mirof1 »

dargon píše:ano :wink:

este mi prezrad, kde je ten jezek zasity, aby som to mohol pripadne vymontovat z auta... a podotazka: zvladne to aj priemerne zrucna opica ako ja?
_peper
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od _peper »

xdentist píše:
patras píše:vyser se nma to dela to dargon pro klubaky za 600 jinak za 900 .. posila to obratem a dela do toho svoji vlastni elektroniku :)

A nedá si říct :roll: Já mu řekl to samé :)
Killca

#8 Příspěvek od Killca »

mirof1 píše:

este mi prezrad, kde je ten jezek zasity, aby som to mohol pripadne vymontovat z auta... a podotazka: zvladne to aj priemerne zrucna opica ako ja?
zvladne to snad kazdy dite se sroubovakem v ruce, jen se toho auta nesmis bat, ale kde ten jezek je to nevim, ale kdybych se vtom hrabal tak ho urco najdu :-D tak to taky zkus, risk je zisk a tim se clovek mnohem vic nauci :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
mirof1

#9 Příspěvek od mirof1 »

Killca píše:
mirof1 píše:

zvladne to snad kazdy dite se sroubovakem v ruce, jen se toho auta nesmis bat, ale kde ten jezek je to nevim, ale kdybych se vtom hrabal tak ho urco najdu :-D tak to taky zkus, risk je zisk a tim se clovek mnohem vic nauci :)

:) uz som pri jednej prilezitosti rozmontoval E36ke komplet celu palubku, takze odvaha by sa nasla, len neviem, kde hladat
mozno by sem mohol niekto mrsknut obr. z ETK
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Hanz318iS »

mirof1 píše:
Killca píše:
mirof1 píše:[quote="dargon"]ano :wink:

:) uz som pri jednej prilezitosti rozmontoval E36ke komplet celu palubku, takze odvaha by sa nasla, len neviem, kde hladat
mozno by sem mohol niekto mrsknut obr. z ETK[/quote]

Tak prosim te...Sundas ten plastovej dekl pod nohama ridice,vycvaknes plastovej vydech na nohy a je to vlastne jakoby vlevo za nim...Je to hlinikova soucastka no i kdyz tak nevypada..Uvidia jen konektor a takovou hnusnou plastickou hnotu...Jinak drzi na dvouch 20kach hvezdickach...
Killca

#11 Příspěvek od Killca »

mirof1 píše::) uz som pri jednej prilezitosti rozmontoval E36ke komplet celu palubku, takze odvaha by sa nasla, len neviem, kde hladat
mozno by sem mohol niekto mrsknut obr. z ETK

no, ten jezek je vpravo vedle pedalu plynu prej no, takze vybrat spodni kryt volantu celej a nekde tam bude, neco, krabicka, asi :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Hanz318iS »

_peper píše:
xdentist píše:

A nedá si říct :roll: Já mu řekl to samé :)

Hmm nejspis to tak dopadne...Jelikoz jsem jen chudy student ktery od pristihi tydne jezdi do skoly a tak sockou tak se snazim najit nejaky levnejsi reseni,jenze se toho kazddej boji takze asi tak no...Dargon to jisti :wink:
e36power

#13 Příspěvek od e36power »

Uz si to vyndal?
Jak tu nekdo rikal odkerejes dekl nad pedalama. A v pravo jak je trubka co ti vede na foukaní na nohy od topení tak tu vyndas a za ni je to nacvaklý v topení bud černej nebo bílej plastík.
Jde oto jakej mas typ jsou dva jeden takovej z perkama a jeen zabalenej v izolaci. Jinak si myslim ze by tam meli jid oba dva, Kdyztak se ozvy jeden se mi doam valí za 400kč ti ho necham
e36power

#14 Příspěvek od e36power »

Poslal sjem ti foto meilem jak to vypada
mirof1

#15 Příspěvek od mirof1 »

e36power píše:Poslal sjem ti foto meilem jak to vypada

dik za kazdu napovedu, pustim sa do toho az tento vikend...
fotka mi nedorazila... ak mozes, posli este raz na (mmihalik@stratosfera.cz)
inak, ked ho najdem, odfotim, poslem... ak mas rovnaky a v poriadku, zobral by som ho
Odpovědět