psena píše:Vy jste tak hodni, ze jste se kvuli nam i prestehovali....
Kamaráde, nemuseli jsme se nikam stěhovat, mohli jsme tam přespat, nebo? jsme to měli zaplaceno. Díky přesunu jsme si museli nechávat vrátit již zaplacené nocležné, ze kterého nám strhli půlku, jelikož jsme odevzdávali klíče až pozdě odpoledne. Takže jsme mohli ještě ušetřit, pokud bysme se na vás vysrali a zůstali bez ohledu na vaše ubytování v Mohelnici. Leč nestalo se tak, protože jsme nechtěli koukat na vaše táboření v poli kukuřice.
Ale nezapomeň, teď je řada s organizací srazu na tobě, můžeš se blejsknout !
No ja jsem se bavil s tim majitelem, nebo spravcem a ten rikal, ze vas lifruje pryc kvuli tomu co se tam v noci delo, takze tady nehrej, ze to snad bylo kvuli nam kteri prijeli v sobotu a nakonec skoro vysichni zase odjeli....
Ale je mozne, ze treba odpoledne zmenil nazor a znovu stal o vasi spolecnost.
psena píše:Vy jste tak hodni, ze jste se kvuli nam i prestehovali....
Kamaráde, nemuseli jsme se nikam stěhovat, mohli jsme tam přespat, nebo? jsme to měli zaplaceno. Díky přesunu jsme si museli nechávat vrátit již zaplacené nocležné, ze kterého nám strhli půlku, jelikož jsme odevzdávali klíče až pozdě odpoledne. Takže jsme mohli ještě ušetřit, pokud bysme se na vás vysrali a zůstali bez ohledu na vaše ubytování v Mohelnici. Leč nestalo se tak, protože jsme nechtěli koukat na vaše táboření v poli kukuřice.
Ale nezapomeň, teď je řada s organizací srazu na tobě, můžeš se blejsknout !
No ja jsem se bavil s tim majitelem, nebo spravcem a ten rikal, ze vas lifruje pryc kvuli tomu co se tam v noci delo, takze tady nehrej, ze to snad bylo kvuli nam kteri prijeli v sobotu a nakonec skoro vysichni zase odjeli.... Ale je mozne, ze treba odpoledne zmenil nazor a znovu stal o vasi spolecnost.
Jo vypadal tak, kdyz prisel tak vypadal jak nejakej bezdomovec...asi to nebyl majitel.. Ale strasne nas fakoval pryc, ze zavola poldy a ze je volal uz v noci a ze uz toho ma dost a takovy keci, tak jsem mylsel ze vas taky nemel rad
psena píše:Jo vypadal tak, kdyz prisel tak vypadal jak nejakej bezdomovec...asi to nebyl majitel.. Ale strasne nas fakoval pryc, ze zavola poldy a ze je volal uz v noci a ze uz toho ma dost a takovy keci, tak jsem mylsel ze vas taky nemel rad
ten bezdomovec rozhodne nebyl majitel to byl nejakej spravce .. mozna ani to ne .. majitel byl mladej kluk tak 25 let
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
psena píše:Jo vypadal tak, kdyz prisel tak vypadal jak nejakej bezdomovec...asi to nebyl majitel.. Ale strasne nas fakoval pryc, ze zavola poldy a ze je volal uz v noci a ze uz toho ma dost a takovy keci, tak jsem mylsel ze vas taky nemel rad
ten bezdomovec rozhodne nebyl majitel to byl nejakej spravce .. mozna ani to ne .. majitel byl mladej kluk tak 25 let
No ten jakoby " bezdomovec " ten přístřešek před nedávnem osobně stavěl , a když sem mu to pomáhal házet na ten jeho Zetor, tak si povzdechl a říkal: " Kudla a zase všechno znova..." Se ani nedivím že všechny fuckoval
Chci podekovat vsem, co sraz uskutecnili a prestoze jsem byl jen v sobotu (kvuli memu nemocnemu psovi), tak musim rict, ze se to me i me pritelkyni moc libilo a priste jedeme na 100% znovu. Taky jeste moc clenu osobne neznam, ale kdyz clovek chce, tak se muze bavit s kazdym. Tak jeste jednou diky a z kritiky si nic nedelejte. Neni cloveka, aby se zavdecil vsem. Myslim, ze vetsine se to libilo a o vovovo tom to je
ja byl včera na vyslechu......benga si me predvolaly!...Kurva-ted vypadam jak největší notorik a alkoholik ze srazu! (mel jsem vokno,že ani nevim jak jsem se tam dostal) myslím,že tech voken bude víc!!
No, já bych už zanechal této vyloženě konstruktivní debaty a souhlasím s názorem,že se všem nemůžete zavděčit, ale jistý řád mi taky scházel.
Takže díky organizátorům a snad příště v Mohelnici...
beemwex píše:ja byl včera na vyslechu......benga si me predvolaly!...Kurva-ted vypadam jak největší notorik a alkoholik ze srazu! (mel jsem vokno,že ani nevim jak jsem se tam dostal) myslím,že tech voken bude víc!!
me dneska schaneli doma a volali, takze k vyslechu teprve pujdu
skautik píše:tak to se pekne flakaj, pro rudoshe si jeli uz minulej tejden v pondeli
u me to bylo ... pane Hanuš, kdypak byste se tady u nas mohl zastqavit .. nam prislo neco z mohelnice, ze ste prej svedek nejaky nehody.. Ja rikam : chlapy, neni cas, musim jet na servis tak nejdriv tak ve ctvrtek ... proste to maj na salam