Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zhodnocení srazu v Mohelnici a úvaha o příštím srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od bpytlik »

stealth píše:
skautik píše:kdyby jsi to nesboural tak se nic nestalo :)

Já jsem jim výslovně říkal, a? zaprotokolují, že stavba byla staticky nevyhovující a špatně zavětrovaná. :!:

:)))))))))))))))
psena
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od psena »

stealth píše:
psena píše:Vy jste tak hodni, ze jste se kvuli nam i prestehovali.... :lol:

Kamaráde, nemuseli jsme se nikam stěhovat, mohli jsme tam přespat, nebo? jsme to měli zaplaceno. Díky přesunu jsme si museli nechávat vrátit již zaplacené nocležné, ze kterého nám strhli půlku, jelikož jsme odevzdávali klíče až pozdě odpoledne. Takže jsme mohli ještě ušetřit, pokud bysme se na vás vysrali a zůstali bez ohledu na vaše ubytování v Mohelnici. :?
Leč nestalo se tak, protože jsme nechtěli koukat na vaše táboření v poli kukuřice. :lol:

Ale nezapomeň, teď je řada s organizací srazu na tobě, můžeš se blejsknout ! :idea:

No ja jsem se bavil s tim majitelem, nebo spravcem a ten rikal, ze vas lifruje pryc kvuli tomu co se tam v noci delo, takze tady nehrej, ze to snad bylo kvuli nam kteri prijeli v sobotu a nakonec skoro vysichni zase odjeli....
Ale je mozne, ze treba odpoledne zmenil nazor a znovu stal o vasi spolecnost.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#83 Příspěvek od skautik Čestný člen »

psena píše:
stealth píše:
psena píše:Vy jste tak hodni, ze jste se kvuli nam i prestehovali.... :lol:

Kamaráde, nemuseli jsme se nikam stěhovat, mohli jsme tam přespat, nebo? jsme to měli zaplaceno. Díky přesunu jsme si museli nechávat vrátit již zaplacené nocležné, ze kterého nám strhli půlku, jelikož jsme odevzdávali klíče až pozdě odpoledne. Takže jsme mohli ještě ušetřit, pokud bysme se na vás vysrali a zůstali bez ohledu na vaše ubytování v Mohelnici. :?
Leč nestalo se tak, protože jsme nechtěli koukat na vaše táboření v poli kukuřice. :lol:

Ale nezapomeň, teď je řada s organizací srazu na tobě, můžeš se blejsknout ! :idea:

No ja jsem se bavil s tim majitelem, nebo spravcem a ten rikal, ze vas lifruje pryc kvuli tomu co se tam v noci delo, takze tady nehrej, ze to snad bylo kvuli nam kteri prijeli v sobotu a nakonec skoro vysichni zase odjeli....
Ale je mozne, ze treba odpoledne zmenil nazor a znovu stal o vasi spolecnost.

tak to asi zmenil nazor

me povidal neco jineho....

s kym jsi mluvil s tim co jezdil na tom traktoru? :)
psena
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od psena »

Jo vypadal tak, kdyz prisel tak vypadal jak nejakej bezdomovec...asi to nebyl majitel.. :o
Ale strasne nas fakoval pryc, ze zavola poldy a ze je volal uz v noci a ze uz toho ma dost a takovy keci, tak jsem mylsel ze vas taky nemel rad :D
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od patras Čestný člen »

psena píše:Jo vypadal tak, kdyz prisel tak vypadal jak nejakej bezdomovec...asi to nebyl majitel.. :o
Ale strasne nas fakoval pryc, ze zavola poldy a ze je volal uz v noci a ze uz toho ma dost a takovy keci, tak jsem mylsel ze vas taky nemel rad :D

ten bezdomovec rozhodne nebyl majitel :) to byl nejakej spravce .. mozna ani to ne .. majitel byl mladej kluk tak 25 let
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Lion
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Lion »

patras píše:
psena píše:Jo vypadal tak, kdyz prisel tak vypadal jak nejakej bezdomovec...asi to nebyl majitel.. :o

ten bezdomovec rozhodne nebyl majitel :) to byl nejakej spravce .. mozna ani to ne .. majitel byl mladej kluk tak 25 let

No ten jakoby " bezdomovec " ten přístřešek před nedávnem osobně stavěl :D , a když sem mu to pomáhal házet na ten jeho Zetor, tak si povzdechl a říkal: " Kudla a zase všechno znova..." Se ani nedivím že všechny fuckoval :lol:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Lion »

Jináč správce to byl, viděl jsem aj tu jeho dílnu, a potom sem si všimnul i toho jeho vychrtlýho čokla, kterýho jsem mu pak přecpal koblihou :twisted:
stealth
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od stealth »

Lion píše:Jináč správce to byl, viděl jsem aj tu jeho dílnu, a potom sem si všimnul i toho jeho vychrtlýho čokla, kterýho jsem mu pak přecpal koblihou :twisted:

Husty :lol: :lol: Pes narvanej koblihou k prasknuti :lol:
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Fenri »

ste rulézní :D
Pavel H

#90 Příspěvek od Pavel H »

Chci podekovat vsem, co sraz uskutecnili a prestoze jsem byl jen v sobotu (kvuli memu nemocnemu psovi), tak musim rict, ze se to me i me pritelkyni moc libilo a priste jedeme na 100% znovu. Taky jeste moc clenu osobne neznam, ale kdyz clovek chce, tak se muze bavit s kazdym. Tak jeste jednou diky a z kritiky si nic nedelejte. Neni cloveka, aby se zavdecil vsem. Myslim, ze vetsine se to libilo a o vovovo tom to je :-)
psena
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od psena »

Ale nahodou konstruktivni kritika neni nikdy na skodu! :D
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#92 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

skautik píše:muzes se divit jak chces, ja s majitelem mluvil a je to jak rikam :)

osobne mi na sebe dal kontakt, kdyby jsme poradali nejakou vetsi akci at mu zavolam a domluvi me se na dalsim...

A majitel byl teda ten mladej světlovlasokudrnatej týpek, co zavolal ty švestky?
Dande

#93 Příspěvek od Dande »

Papírově je možná majitel ale ve skutečnosti je to někdo?????????????????
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od beemwex »

ja byl včera na vyslechu......benga si me predvolaly!...Kurva-ted vypadam jak největší notorik a alkoholik ze srazu! :lol: (mel jsem vokno,že ani nevim jak jsem se tam dostal) :lol: myslím,že tech voken bude víc!! :wink:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od matal Moderátor »

No, já bych už zanechal této vyloženě konstruktivní debaty a souhlasím s názorem,že se všem nemůžete zavděčit, ale jistý řád mi taky scházel.
Takže díky organizátorům a snad příště v Mohelnici... :D :wink: 8)
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od patras Čestný člen »

beemwex píše:ja byl včera na vyslechu......benga si me predvolaly!...Kurva-ted vypadam jak největší notorik a alkoholik ze srazu! :lol: (mel jsem vokno,že ani nevim jak jsem se tam dostal) :lol: myslím,že tech voken bude víc!! :wink:

me dneska schaneli doma a volali, takze k vyslechu teprve pujdu :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#97 Příspěvek od skautik Čestný člen »

tak to se pekne flakaj, pro rudoshe si jeli uz minulej tejden v pondeli :D
stealth
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od stealth »

Do Liberce jim to zatím telegrafem asi nedorazilo, takže já mám zatím klid. A Rudoshe to znervózňuje, protože už ho skoro vodvezli na Mírov :lol:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od patras Čestný člen »

skautik píše:tak to se pekne flakaj, pro rudoshe si jeli uz minulej tejden v pondeli :D

u me to bylo ... pane Hanuš, kdypak byste se tady u nas mohl zastqavit .. nam prislo neco z mohelnice, ze ste prej svedek nejaky nehody.. Ja rikam : chlapy, neni cas, musim jet na servis tak nejdriv tak ve ctvrtek ... :D :D proste to maj na salam :)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od Lion »

:) Koukám, že budu asi za chvílu taky na řadě co?...
Odpovědět