Jeena píše:Angel:Tak jsem to měl dom za 1.000,-neměly chlupáči na Barandově pochopení pro můj styl předjíždění...
helee tak jak jsem rikala ze diky me usetris, kdyz budes jezdit normalne(narazka na colu) tak dneska jsi diky me utratil pekny prachy i za pokutu, omlouvam se
Jeena píše:Angel:Tak jsem to měl dom za 1.000,-neměly chlupáči na Barandově pochopení pro můj styl předjíždění...
helee tak jak jsem rikala ze diky me usetris, kdyz budes jezdit normalne(narazka na colu) tak dneska jsi diky me utratil pekny prachy i za pokutu, omlouvam se
Za ten litránek nemůžeš...stáli na tom mostě...a já pospíchal dom,myslel jsem že dávaj Simpsny...a oni stejně dneska nejdou...Ale kolu jsem nerozlil a cesta tam byla jenom za 12,4l/100km....zpět to bylo krapek horší...:8
Za ten litránek nemůžeš...stáli na tom mostě...a já pospíchal dom,myslel jsem že dávaj Simpsny...a oni stejně dneska nejdou...Ale kolu jsem nerozlil a cesta tam byla jenom za 12,4l/100km....zpět to bylo krapek horší...:8
jenom , to ja jezdim za polovic tedy stim osklivym skaredym puntem taky ale neumi to co to tvy auticko, jinak ta koule se mi libi vic a vic, ach joooo ja uz chci svoji slecnu Car.en na strahove
Já se na srazu neobjevim jelikož mám nastarosti svoje miminko a to nesmí do auta....Bylo mi to zakázáno! Poškrábal by sedačky! Takže žádný pokračování beverlyhils nebude! Ale deejna se objeví....
Dee1032 píše:Já se na srazu neobjevim jelikož mám nastarosti svoje miminko a to nesmí do auta....Bylo mi to zakázáno! Poškrábal by sedačky! Takže žádný pokračování beverlyhils nebude! Ale deejna se objeví....
Počkej já jsem džejna...teda podle Killči a Randaala...ale jestli to je ženská...tak to tam budem v duble vydání...
To Peeta : To já měl dneska když jsem jel rychlostní vložku KLD-PRG...celou cestu to šlo,ale na sjezdu na Barrandov,jsem je nějak přehlídnul...když mě stavěli,tak jsem se akorát zmohl...tak za kolik(Kč) a kolik(km)
Jeena píše:To Peeta : To já měl dneska když jsem jel rychlostní vložku KLD-PRG...celou cestu to šlo,ale na sjezdu na Barrandov,jsem je nějak přehlídnul...když mě stavěli,tak jsem se akorát zmohl...tak za kolik(Kč) a kolik(km)
a to bylo tam jak jsme je videli kdyz jsme jeli ke me, nebo kde?? Jinak asi cumeli kdyz jsi rekl kolik a kde??