Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pokec ke Strahovským srazům I.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
100RM

#621 Příspěvek od 100RM »

thomaswilliams píše:já už se můžu párovat i mimo...paní byla odejitááá

Uz zase ? Na jak dlouho ?
7er. True definition of luxury. Yours.
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#622 Příspěvek od angel_1 »

Randaal píše:
Killca píše:
angel_1 píše:Te killca jednou stejne zabije :D :D

ja nemusim, on se zabije sam pri svym stylu jizdy a briliantrot mu bude k hounicku :-P

:Ehm: :fuck:

Jooo Killcaku to mas asi pravdu, ale tak ja se snim nebojim.....jo a kde ze bydli ta Monca??

thomaswilliams: mno jen se ukaz :) , pockat vlatne ja tam ted v nedeli nebudu, ale tak stejne se tam ukaz :D :D
thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

#623 Příspěvek od thomaswilliams »

no nevím na jak dlouho ale na víkendy jezdí trucovat k mamince
thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

#624 Příspěvek od thomaswilliams »

du mejt auto zdarec....sem na founu
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#625 Příspěvek od ELiLOBO »

angel_1 píše:
ELiLOBO píše:
Randaal píše:[quote="ELiLOBO"]a ja mam tahy ho*no...:(

bouřkovi jsem to poslal mailem, tak jeslti chceš taky, tak mi dej maila ;-) nebo pak až na srázku. holt musíš chodit s náma i do restauračky 8) :!:

já vydržim do srazu:)

a pujdes do hospody?? :D[/quote]

v neděli? spíš ne...já sem ještě malej kluk a nemam s cizíma nikam chodit! :P
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#626 Příspěvek od angel_1 »

Lobo:-) jsme cizi?? To reknu ty tvy holce a budes mit utrum :D :D ja v nedeli nejedu:-)
Jeena
Kontaktovat uživatele:

#627 Příspěvek od Jeena »

Angel:Tak jsem to měl dom za 1.000,-neměly chlupáči na Barandově pochopení pro můj styl předjíždění... 8)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#628 Příspěvek od angel_1 »

Jeena píše:Angel:Tak jsem to měl dom za 1.000,-neměly chlupáči na Barandově pochopení pro můj styl předjíždění... 8)

helee tak jak jsem rikala ze diky me usetris, kdyz budes jezdit normalne(narazka na colu) tak dneska jsi diky me utratil pekny prachy i za pokutu, omlouvam se :)
Jeena
Kontaktovat uživatele:

#629 Příspěvek od Jeena »

angel_1 píše:
Jeena píše:Angel:Tak jsem to měl dom za 1.000,-neměly chlupáči na Barandově pochopení pro můj styl předjíždění... 8)

helee tak jak jsem rikala ze diky me usetris, kdyz budes jezdit normalne(narazka na colu) tak dneska jsi diky me utratil pekny prachy i za pokutu, omlouvam se :)

Za ten litránek nemůžeš...stáli na tom mostě...a já pospíchal dom,myslel jsem že dávaj Simpsny...a oni stejně dneska nejdou...Ale kolu jsem nerozlil a cesta tam byla jenom za 12,4l/100km....zpět to bylo krapek horší...:8
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#630 Příspěvek od angel_1 »

Jeena píše:
angel_1 píše:

Za ten litránek nemůžeš...stáli na tom mostě...a já pospíchal dom,myslel jsem že dávaj Simpsny...a oni stejně dneska nejdou...Ale kolu jsem nerozlil a cesta tam byla jenom za 12,4l/100km....zpět to bylo krapek horší...:8

jenom :D :D, to ja jezdim za polovic tedy stim osklivym skaredym puntem :D :D taky ale neumi to co to tvy auticko, jinak ta koule se mi libi vic a vic, ach joooo ja uz chci svoji slecnu Car.en na strahove :D :D
Jeena
Kontaktovat uživatele:

#631 Příspěvek od Jeena »

Jo ty myslíš diskokouly... :D tak v úterý si můžeš koupit další... 8) a pak z nich můžeš věštit
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#632 Příspěvek od angel_1 »

Jeena píše:Jo ty myslíš diskokouly... :D tak v úterý si můžeš koupit další... 8) a pak z nich můžeš věštit

v utery si koupit asi neco jinyho trebas naramek, ma tam tech blbosti mraky a ja to mam rada... :lol: :lol:
Dee1032
Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
Kontaktovat uživatele:

#633 Příspěvek od Dee1032 »

Já se na srazu neobjevim jelikož mám nastarosti svoje miminko a to nesmí do auta....Bylo mi to zakázáno! Poškrábal by sedačky! Takže žádný pokračování beverlyhils nebude! Ale deejna se objeví.... :lol: :lol: :wink:
Jeena
Kontaktovat uživatele:

#634 Příspěvek od Jeena »

Dee1032 píše:Já se na srazu neobjevim jelikož mám nastarosti svoje miminko a to nesmí do auta....Bylo mi to zakázáno! Poškrábal by sedačky! Takže žádný pokračování beverlyhils nebude! Ale deejna se objeví.... :lol: :lol: :wink:

Počkej já jsem džejna...teda podle Killči a Randaala...ale jestli to je ženská...tak to tam budem v duble vydání... :D :P
Petta
Kontaktovat uživatele:

#635 Příspěvek od Petta »

Njn, meli asi dementni den, pac me naparili dvojku este na vyjezdu ze Strahova ... :evil:
Jeena
Kontaktovat uživatele:

#636 Příspěvek od Jeena »

To Peeta : To já měl dneska když jsem jel rychlostní vložku KLD-PRG...celou cestu to šlo,ale na sjezdu na Barrandov,jsem je nějak přehlídnul...když mě stavěli,tak jsem se akorát zmohl...tak za kolik(Kč) a kolik(km)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#637 Příspěvek od angel_1 »

Jeena píše:To Peeta : To já měl dneska když jsem jel rychlostní vložku KLD-PRG...celou cestu to šlo,ale na sjezdu na Barrandov,jsem je nějak přehlídnul...když mě stavěli,tak jsem se akorát zmohl...tak za kolik(Kč) a kolik(km)

a to bylo tam jak jsme je videli kdyz jsme jeli ke me, nebo kde?? Jinak asi cumeli kdyz jsi rekl kolik a kde??
Randaal

#638 Příspěvek od Randaal »

Jeena: jenže ty jsi Džejna a Dee je Deejna :-) (dejna) ;-)

fízlové jsou hajzli, nemaj pochopení pro pořádný motory :-) :mad:

snad bude v neděli hezky, jinak tam přijedu jen já a misi_ce :-D ale to se nikdy nestalo, aby bylo mín, než 5 aut ;-)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#639 Příspěvek od angel_1 »

ja pak pojedu 3krat za sebou:-)mam 3 nedele volny, tak snad vyjde pocasi.. :)
Jeena
Kontaktovat uživatele:

#640 Příspěvek od Jeena »

Randaal píše:Jeena: jenže ty jsi Džejna a Dee je Deejna :-) (dejna) ;-)

fízlové jsou hajzli, nemaj pochopení pro pořádný motory :-) :mad:

snad bude v neděli hezky, jinak tam přijedu jen já a misi_ce :-D ale to se nikdy nestalo, aby bylo mín, než 5 aut ;-)

jsem rád že jsi mi v tom udělal pořádek...jsem se lekl že by jsme tam byli dvě s takhle luxusním jménem(já za něj děkuju Killčovy)
Odpovědět