Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

///Mordsession 2010 hlasování k ceně - hlasováni UKONČENO !

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Pyron »

100RM píše:Rene, vidis, uz mas ponaucenie. Ja uz som sa poucil davno, ze ozraly na klub nelezu :-D

Blbost, to bychom tě tu už neviděli :D
100RM

#62 Příspěvek od 100RM »

Kecyvolepičo :-)
7er. True definition of luxury. Yours.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#63 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

globusman píše:
M3maniac píše:
Rendis píše:ááá cenzura zasáhla!!! :?

smazáno mnou :wink: peace :wink:

Jestli ti někdo nalhal, žes to smazal ty, tak tomu nevěř ;-) Jelikož nejsi moderátor, bylo by pod příspěvkem uvedeno, žes ho upravil tehdy a tehdy (tak jak je to teď uvedeno pod tímhle mým). Tohle opravdu smazal někdo za tebe ;-)

ty woe , .... volal mi Rene at to smazu , tak vo co ti kurva porad jde se v necem rejpat? kdyby to nekdo zcenzuroval jak si tady nekteri mysli tak by si to Rene urcite nenechal libit....... a vyserte se na to porad neco hledat .... nechcete jet tak nejezdete....
vazne se tesim az uz bude po tomto sraze......

Rene , klidne to sem napis znova me to vubec nevadi ..,.... protoze ve spolecenstvi nekterych lidi proste trapny kecy budou porad a porad. A kurvit naladu si nenecham na neco co se tesim cely rok..... kvuli par jedincum .
delejte si pak srazy jak vam bude vyhovovat , ja uz na to seru z vysoka. Me kdyz se neco nelibi tak tam nejedu... to je cely .
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#64 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Doufam ze vam nebude vadit , ze ukoncim hlasovani v nedeli 13.6.2010.
Odjizdim v pondeli na dovolenou a 15.6. musim odevzdat vysledek. jelikoz se mi na dovolene nic ve spojeni s Mordem nechce resit omlouvam se ze nedodrzim o 2 dny hlasovani.

takze kdo ma jeste zajem necht hlasuje.

Mejte se AC
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#65 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Ještě prosím vas

- mate nejaky individualni pozadavek ?
- dotaz či prosbu na cokoli spojeneho se srazem ?

kontaktujte mne na mem tel. 777159995

jakekoli domenky nebo cokoli jsou k nicemu... na mem telefonu vam reknu vse co potrebujete vedet a ne jedna baba povidala z internetu.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od globusman »

GeorgosAc píše:
globusman píše:
M3maniac píše:[quote="Rendis"]ááá cenzura zasáhla!!! :?

Jestli ti někdo nalhal, žes to smazal ty, tak tomu nevěř ;-) Jelikož nejsi moderátor, bylo by pod příspěvkem uvedeno, žes ho upravil tehdy a tehdy (tak jak je to teď uvedeno pod tímhle mým). Tohle opravdu smazal někdo za tebe ;-)

ty woe , .... volal mi Rene at to smazu , tak vo co ti kurva porad jde se v necem rejpat? kdyby to nekdo zcenzuroval jak si tady nekteri mysli tak by si to Rene urcite nenechal libit....... a vyserte se na to porad neco hledat .... nechcete jet tak nejezdete....
vazne se tesim az uz bude po tomto sraze......

Rene , klidne to sem napis znova me to vubec nevadi ..,.... protoze ve spolecenstvi nekterych lidi proste trapny kecy budou porad a porad. A kurvit naladu si nenecham na neco co se tesim cely rok..... kvuli par jedincum .
delejte si pak srazy jak vam bude vyhovovat , ja uz na to seru z vysoka. Me kdyz se neco nelibi tak tam nejedu... to je cely .[/quote]

Ty woe... A vo co kurva jde furt tobě? Já píšu Rendovi a ty to musíš komentovat :?: O tobě ani o cenzuře v mým příspěvku nepadlo ani slovo...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#67 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

globusman píše:
M3maniac píše:

Neboj,nikdo mi nic nenalhal :D pověřil jsem kompetentní osobu aby to smazala za mě ,protože jsem nebyl na síti :wink: Mě jen zaráží ,jak si vyloženě libuješ v rejpání do lidí :D viz. nálepky ,já nejsem debil a umím dodržet slovo. :wink:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od globusman »

M3maniac píše:
globusman píše:
M3maniac píše:[quote="Rendis"]ááá cenzura zasáhla!!! :?

Neboj,nikdo mi nic nenalhal :D pověřil jsem kompetentní osobu aby to smazala za mě ,protože jsem nebyl na síti :wink: Mě jen zaráží ,jak si vyloženě libuješ v rejpání do lidí :D viz. nálepky ,já nejsem debil a umím dodržet slovo. :wink:[/quote]

Když jsem psal o nálepkách, nevěděl jsem, žes to byl ty (nechtělo se mi to hledat) a nebyl jsem si jistej, jestli na to VR nezapomněla... O tom že bys nebyl debil, nebo neuměl dodržet slovo nepochybuju...

A nelibuju si v rejpání do lidí, ale v rejpání do chyb, omylů, podvodů a pod...
100RM

#69 Příspěvek od 100RM »

ja som tu nikde ziadny omyl, chybu ani podvod nezaznamenal, tak do coho teda rypes?
7er. True definition of luxury. Yours.
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Pyron »

globusman píše:" O tom že bys nebyl debil, nebo neuměl dodržet slovo nepochybuju..."

Já taky a proto - buďto jsi udělal chybu a nebo veřejně prohlašuješ, že nepochybuješ o tom, že neumí dodržet slovo... :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

globusman píše:
M3maniac píše:

Neboj,nikdo mi nic nenalhal :D pověřil jsem kompetentní osobu aby to smazala za mě ,protože jsem nebyl na síti :wink: Mě jen zaráží ,jak si vyloženě libuješ v rejpání do lidí :D viz. nálepky ,já nejsem debil a umím dodržet slovo. :wink:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Zave »

jeden individualni dotaz Mater... za kolik bude inkontinentalni? :twisted: :lol:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od globusman »

Pyron píše:
globusman píše:" O tom že bys nebyl debil, nebo neuměl dodržet slovo nepochybuju..."

Já taky a proto - buďto jsi udělal chybu a nebo veřejně prohlašuješ, že nepochybuješ o tom, že neumí dodržet slovo... :D

No vidíš a tak dlouho jsem nad tím přemýšlel, aby se mi tam ty negace nezasukovaly a stejně se mi zasukovaly... ;-)
castro
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od castro »

globusman píše:No vidíš a tak dlouho jsem nad tím přemýšlel, aby se mi tam ty negace nezasukovaly a stejně se mi zasukovaly... ;-)

tak už se kua vyžvejkni. Co chceš teda žrát?
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Pyron »

globusman píše:
Pyron píše:

No vidíš a tak dlouho jsem nad tím přemýšlel, aby se mi tam ty negace nezasukovaly a stejně se mi zasukovaly... ;-)

Zkus na chvíli vysadit a přestaň přemýšlet, možná to bude lepší :D
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#76 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Zave píše:jeden individualni dotaz Mater... za kolik bude inkontinentalni? :twisted: :lol:

pro tebe je připravena inanální
Zave
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od Zave »

GeorgosAc píše:
Zave píše:jeden individualni dotaz Mater... za kolik bude inkontinentalni? :twisted: :lol:

pro tebe je připravena inanální

All analinclusive?
Killca

#78 Příspěvek od Killca »

100RM píše:ja som tu nikde ziadny omyl, chybu ani podvod nezaznamenal, tak do coho teda rypes?
ja tu teda minimalne jednu chybu vidim, ma v avataru modru opicu a rano bude mit opici z chlastu :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#79 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

uzavírám hlasování ve vysledku :

36 hlasujicich pro 3000,-

18 hlasujicich pro 2100,-

Děkuji a 1. července se těšíme na viděnou

8)
Odpovědět