100RM píše:Rene, vidis, uz mas ponaucenie. Ja uz som sa poucil davno, ze ozraly na klub nelezu
Blbost, to bychom tě tu už neviděli

globusman píše:M3maniac píše:Rendis píše:ááá cenzura zasáhla!!!
smazáno mnoupeace
Jestli ti někdo nalhal, žes to smazal ty, tak tomu nevěřJelikož nejsi moderátor, bylo by pod příspěvkem uvedeno, žes ho upravil tehdy a tehdy (tak jak je to teď uvedeno pod tímhle mým). Tohle opravdu smazal někdo za tebe
GeorgosAc píše:globusman píše:M3maniac píše:[quote="Rendis"]ááá cenzura zasáhla!!!
smazáno mnoupeace
Jestli ti někdo nalhal, žes to smazal ty, tak tomu nevěřJelikož nejsi moderátor, bylo by pod příspěvkem uvedeno, žes ho upravil tehdy a tehdy (tak jak je to teď uvedeno pod tímhle mým). Tohle opravdu smazal někdo za tebe
smazáno mnoupeace
M3maniac píše:globusman píše:M3maniac píše:[quote="Rendis"]ááá cenzura zasáhla!!!
smazáno mnoupeace
smazáno mnoupeace
Pyron píše:globusman píše:" O tom že bys nebyl debil, nebo neuměl dodržet slovo nepochybuju..."
A nelibuju si v rejpání do lidí, ale v rejpání do chyb, omylů, podvodů a pod...
Já taky a proto - buďto jsi udělal chybu a nebo veřejně prohlašuješ, že nepochybuješ o tom, že neumí dodržet slovo...
globusman píše:Pyron píše:globusman píše:" O tom že bys nebyl debil, nebo neuměl dodržet slovo nepochybuju..."
A nelibuju si v rejpání do lidí, ale v rejpání do chyb, omylů, podvodů a pod...
Já taky a proto - buďto jsi udělal chybu a nebo veřejně prohlašuješ, že nepochybuješ o tom, že neumí dodržet slovo...
No vidíš a tak dlouho jsem nad tím přemýšlel, aby se mi tam ty negace nezasukovaly a stejně se mi zasukovaly...