Jo někde jsem četl, že to jde dodělat. Možná si to i řešil ty. Teď to dodělávat nebudu, máme hodně práce a nebude na to čas. Až tak v dubnu bych se do toho mohl pustit. Kolik bys chtěl za ten úchyt? Přeci jenom ta sedačka je tam lépe zafixovaná. No a ten plastový vehement si taky kupoval, nebo ho tam nemáš?
Jaris330D : proto jsem ti to psal...dodělat je to otázka asi pul hodiny sundej sedačku, aby mrknul jestli tam máš jede úchyt už připravenej a stačí ti ten druhej ... to je tak na pět minut
tady mas fotku kde to má být přichycený
Přílohy
drzak-isofixu.jpg (102.42 KiB) Zobrazeno 2126 x
First EX : BMW e38 740i 6/1995 Second car : BMW e66 745Li 3/2002 Third EX : BMW f01 740i 3/2009
kluci a 3tí pás plnohodnotný do e38 ? někde jsem to viděl.
Poradíte ? mám tam zámky 3x na pásy ...ale ještě pás 3bodový.
Jde to dodělat nebo to bylo ve výbavě místo té přehazovačky ?
Nekde jsem cetl, ze u e65 je rozdil v pohodli pokud ma vzadu mechy nebo ne. A zapomnel jsem jestli je to pohodlnejsi s pruzinama nebo s mechama. A nechce se mi to hledat. Napovi nekdo?
nevim zda ma e65 vzadu mechy,jak pises ale treba jo.ja mam jen fedry,jak z vagona,ted jsem obe zadni vymenil,obe byli praskle,zajimavy ukaz.nepripada mi to nepohodlne.jinak mechy uz z pricipu jsou lepsi to je jasne.
long todle má automaticky, krátká verze za příplatek,
u LPG auta todle vidím jako nutnost,
pohodlnější to je, ale není to až tak moc znát jako třeba EDC
jj, sorry za spatnou terminologii. Mel jsem prave pocit, ze to same co pise Don o e39, tak se psalo i o e65, coz pro me bylo prekvapeni, tak proto jsem se ptal. Diky tedy za info.
On Snejk rikal, ze to sou drzaci, protoze je mech lepe chranen v ty pruzici jednotce.
U E39 sou ale pružiny a měch mimo a to si myslím že není uplně dobry řešení, všecky pětky maj měchy E39, E61, F11, a ty měchy se dost serou (s každou další generací víc a víc)
sedmám kvuli spolehlivosti a komfortu zustali vzduchově přužící jednotky E65, F01, G11 vše ma vzduchově pružící jednotky,
Co se tyce LPG, tak u 745i vim, ze to jde prakticky uplne schovat pod plastove kryti. Jak to je ale u 750i, ktera ma 2 airboxy? Kam se dava reduktor?
Nemas Jaraxi foto montaze na 750i?
Až budu za pár let měnit svou e38 za bochník, tak asi jedině zase nějaký klubový auto.neumím si představit,že bych objížděl republiku,nedej bože bazary v čr a riskoval ... Možná ještě tak koupě ve švycarsku, nebo Holandsku od privata...
Pokaždé když potkám pěknou e38 tak se mrknu, bohužel takovou potkám jednou ročně a je to jedna ze sta a co se týče komfortu jízdních vlastností je hodně daleko za bochníkem.