kamosovy na e34 tds sa tiez okolo rychlosti 60km/h pri brzdeni rozkmital volant a celkom dost a robil to vymlateny silentblok c.15 a uvolneny srob c.11
cassidi@seznam.cz píše:pánové s tím klepáním do volantu při brždění mám také své zkušenosti. Jsem po výměně kotoučů, desek, všech ramen opravdu všech!! prostě celý předek nový vše originál a dělá to stejně akorát, že ne při brždění ale od 100-110 ale opravdu trochu spíš se volant jenom chvěje. jinak to píská jako prase při brždění.
a měnils, pokud tam máš,na tyči řízení to uložení?
hadice píše:no spíš bych to viděl na ty silný ramena s těma vlisovanejma silentblokama,a taky tyčky stabilizátoru +nový tlumiče.Řešil jsem taky to samý už mě to taky sralo že to je pořád horší dokonce to začalo dělat i při mýrném projíždění pravotočivé zatáčky i bez brzd.tak jsem se nasral a jak říkám výměna těchto dílů byla nutná,nakonec i kulové čepy na tyči řízení a je to fuck good.
presne tak,go predni napravy a budes koukat na to luxusni svezeni neni to zrovna nejlevnejsi zalezitost,temer kazda e34 po par letech jezdeni u nas predek KO,pak to dela tyhle problemy
jen jsem se chtěl dotázat,...při brždění mi kmitaly kola,vyměnil jsem silentbloky na stabil, a je klid ale nastal ajiná chyba která se před tím neprojevovala....od 100km/h nahoru při nerovnostech a v zatáčkách odskakuje auto a po rovině se celé klepe,prý tlumiče a nedělalo to před tím proto,že byla vůle v těch silentblokách a teď jak se to zpevnilo tak všechno jde to špatného tlumiče...je to možné?.....abych neměnil furt něco a problém by byl stejnej......je mi záhadou,že to nedělalo před tím tak nevím co je na tom pravdy....
čau, měl jsem stejnej problém a u mě to kmitání potom dělal čep na spojovačce na řízení, takže jsem to vyměnil a od tý doby naprostá spokojenost a klid.
Firma Optimal a desky taky Optimal Postup montáže jsem dodržel a zajižděl jsem je opatrně. Tak nevím
OPTIMAL je jeden z nejhorších dílů na světě , kamarádovi v prodejně náhradních dílů reklamovali zákazníci 70% zakoupených dílů a řešil i několik vážných nehod díky utrženému kotouči nebo prasknutí spodní kulové opěrky.(samozřejmě OPTIMAL přestal okamžitě prodávat )
Přesný příklad toho, že nejsme tak bohatí , aby jsme si mohli kupovat levné věci.
A v jakém stavu máš zadní kotouče ? Neveřil bys jak se může vybrace přenést až do volantu.
tak jsem taky zjistil kmitání volantu, kolem 150 km když začnu lehce brzdit, tak to zakmitá volantem, jak došlápnu víc, tak nic, netušíte někdo kam rovnou mířit ?